OVO ĆE VAS ODUŠEVITI: Ušli smo u Delta siti sa psom od 45 kg, evo šta nam se desilo (FOTO) (VIDEO)

Ekipa Telegrafa se u Delta sitiju pojavila s Aksom koji je star 3 godine i ima 45 kilograma, tek da vidimo kakve će biti reakcije prisutnih u tržnom centru na činjenicu da se pas tu slobodno šeta

Pošto je Delta City juče postao prvi tržni centar u Srbiji koji je uveo dozvolu unošenja i uvođenja pasa u samu zgradu, pa i butike, odlučili smo da proverimo kakve su reakcije građana na našeg Aksa.

Na fotografiji dole ćete primetiti da u donjem uglu vrata i dalje stoji nalepnica sa zabranom unošenja pasa, međutim, saopštenje je jasno - psima do 8 kilograma dozvoljen je ulazak.

Ekipa Telegrafa se u Delti pojavili s Aksom, koji je star 3 godine i ima 45 kilograma.

S obzirom na to da smo prekoračili dozvoljenu težinu, očekivali smo da će biti problema.

Ipak, reakcija ljudi i čuvara nas je potpuno oduševila!

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Iako je po ulasku u Deltu prvo pitanje stražara bilo: "Je l' baš morate da uđete s tolikim psom?" ubrzo potom je usledio i komentar: "Ma, dobro, pas je pas, samo napred".

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Aks je malo razgledao butike, a pristuni su se oduševljavali i komentarisali kako je lep. Negativnih reakcija nije bilo.

Uostalom, pogledajte i sami:

(Emilija Cvijanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RALE

    20. mart 2015 | 20:41

    imam i ja zivotinju ali se zna gde im je mesto ako je tako onda neka ulaze i u pekare , mesare itd.Bez obzira na ljubav prema ljubimcu ne treba ga voditi po trznim centrima, medju decu i hranu

  • Inspektor

    20. mart 2015 | 20:43

    Ja prošli vikend bio u briselu i na ulazu u tržni centar u centru grada stoji zabrana za pse, mačke i cigarete. Šta sad ovo znači kod nas? Pomodarstvo?

  • DRESER

    20. mart 2015 | 22:07

    IDE SE IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST,PSIMA NIJE MESTO NA TAKVIM MESTIMA,ZA NJIH JE PRIRODNO SAMO OTVOREN PROSTOR I CIST VAZDUH,MNOGI NEZNAJU DA JE IZMET NJIHOV OPASAN PO DECU,I SVAKI OD NJIH IMA ZAKONSKU OBAVEZU DA NOSI SA SOBOM LOPATICU I METLICU ,ATO NIKO NENOSI,ZNACI DA CISTACICE CE MORATI I ZA NJIMA DA CISTE,STO NIJE U REDU,TU SE VISE NERADI O LJUBAVI PREMA PSIMA ,VEC O PROBLEMU MENTALNOG SKLOPA TIH LJUDI,JER ONAJ KO VOLI ZAISTA ZIVOTINJE NECE IH KINJITI SA NJIHOVIM NEPRIRODNIM ZIVLJENJEM VEC CE IM OMOGUCITI DA ZIVE U SKLADU SA PRIRODOM I POSTUJUCI PRAVILA I ZAKONE KOJE IM DRZAVA PROPISUJE DA NOSE LOPATICU I METLICU SA SOBOM,NA PRVOM MESTU JE SAVEST PA LJUBAV,TO VAM KAZE DRESER KOJI VOLI ZIVOTINJE ALI I POSTUJE I DRUGE LJUDE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA