ZAKUCAO SE AUTOM U OGRADU I PREŽIVEO: Tek onda je shvatio kakvu je kobnu grešku napravio!

Čitatelj Telegrafa N.P. (30) vozeći se Pančevačkim mostom u Beogradu, samo je na sekund okrenuo glavu, a već sledećeg trenutka našao se zakucan u ogradu. Iako srećan što je prošao nepovređen, N.P. ne može da se oporavi od finansijskog gubitka, jer je rate za skupoceni automobil tek počeo da isplaćuje!

  • 3

I najmanja nepažnja u vožnji može da košta hiljade evra!

Udes na Pančevačkom mostu: Vozač audija izgubio kontrolu, zamalo sleteo u reku

Čitatelj Telegrafa N.P. (30) vozeći se Pančevačkim mostom u Beogradu, samo je na sekund okrenuo glavu, a već sledećeg trenutka našao se zakucan u ogradu... Iako srećan što je prošao nepovređen, N.P. ne može da se oporavi od finansijskog gubitka, jer je rate za skupoceni automobil tek počeo da isplaćuje...

Mladić je bio sa društvom u gradu, kada mu je sestra javila da je pala niz stepenice u kući i povredila nogu. Želeo je da stigne što pre do nje kako bi je prevezao na Urgentni centar, ali je žurba bila kobna po njega...

-Sedeo sam u kafiću kada me je pozvala sestra i uplakano mi rekla da je usled pada niz stepenice najverovatnije polomila nogu, te da ne može da ustane sa poda od bolova. Jako sam se uplašio, odmah seo u kola i požurio da stignem do nje da joj pomognem – priča naš čitatelj.

-U toku vožnje stigla mi je poruka od sestre i ja sam morao da je pročitam. Samo sam na trenutak spustio glavu na ekran telefona, kada sam odjednom osetio jak udarac. Išao sam prilično brzo i u trenutku nepažnje, izgubio kontrolu nad vozilom. Da nije bilo ograde sleteo bih u reku. Air bag-ovi koji su se aktivirali spasili su mi život – otkriva nam N.P.

Foto-ilustracija: Norfolk Police Foto-ilustracija: Norfolk Police

Iako srećan što je ostao živ, N.P. ne može da ne prekorava sebe, jer je audi kupio pre svega nekoliko meseci, a rate tek počeo da isplaćuje.

-Ne mogu da verujem da mi se ovo desilo. Znam da treba da budem zahvalan što sam ostao živ, ali samo popravka auta koštaće me oko 4.000 evra, a ja još uvek nisam isplatio ni jednu trećinu cene auta. Ceo prednji desni deo je uništen – priča očajan N.P.

Naš čitatelj javio je prijatelju šta se desilo i zamolio ga da ode da pomogne njegovoj sestri, pošto on mora da sačeka policiju i šlep službu.

- Pošto je video da sam dobro, prijatelj me je upitao da li imam kasko, jer je on i sam već dugo osiguranik u AMS Osiguranju. Hteo sam da iskočim iz sopstvene kože što nisam razmišljao na vreme, što sam dopustio da ovakve situacije dočekam nespreman. Da sam zaključio polisu kasko osiguranja u AMS Osiguranju, svi troškovi usled saobraćajne nezgode bili bi pokriveni u najkraćem mogućem roku, bez obzira što sam ja krivac za nesreću. Takođe, dobio bih besplatno članstvo u AMSS, te bi bio zaštićen i od troškova šlep službe. Još bi mi dali i da premiju osiguranja platim u 12 mesečnih rata. Zaista ne mogu da verujem da to nisam odmah učinio. Obećao sam sebi da ću prilikom posete Sajmu automobila obavezno svratiti do štanda AMS Osiguranja jer tada daju popust na kasko osiguranje od čak 30 posto. Takvu priliku ne želim da propustim – zaključio je N.P.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Анти Антифа

    21. mart 2015 | 16:50

    Како нема каско осигурање

  • Ćao

    21. mart 2015 | 18:57

    4000 ili zivot

  • Ray

    22. mart 2015 | 10:11

    Bitno je da su mu AIR BAGOVI spasili zivot ili sejvovali lajf.A mene ispravljaju kad pisem srpske rijeci ijekavicom.Ccc Boze sacuvaj ,kud ovo sve vodi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA