ŽELITE STAN ZA DŽABE U BG? Čistite u donjem vešu i rešili ste problem!

Recimo, dve devojke B. i M. godinama su stanovale u centru grada, a da nisu platile ni dinar. Nisu platile ni seksualnim uslugama, ali od njih je traženo da čiste kuću u donjem vešu

  • 8

Da li ste znali da u prestonici Srbije možete dobiti stan za džabe? Da, dobro ste čuli! U moru oglasa postoji mnogo onih koji nude besplatno stanovanje u zamenu za čišćenje, brigu o starijoj osobi, deci, životinjama ili samo čuvanje kuće.

U Beogradu smo naišli na mnogo ovakvih oglasa, a neki od njih glase:

- Odgovorna devojka potrebna za čuvanje starije osobe. Zauzvrat nudim besplatno stanovanje - ovo je samo jedna od najbezazlenijih ponuda, jer se ponekad iza "ništa ne treba osim da čisti stan" krije nešto mnogo škakljivije.

Recimo, dve devojke B. i M. godinama su stanovale u centru grada, a da nisu platile ni dinar. Nisu platile ni seksualnim uslugama, ali od njih je traženo da čiste kuću u donjem vešu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Tražim zgodnu devojku za sređivanje kuće, obezbeđen smeštaj, hrana i džeparac - navodi se u jednom oglasu.

Jedan od oglasa se posebno ističe, jer se smeštaj nudi celoj porodici.

- Tražili smo porodicu koja bi bila 24 sata u kući i koja bi, pre svega, vodila računa o životinjama. Jedini uslov je bio da bar neko iz porodice ima veterinarsko iskustvo, jer nam je jako bitno da da životinje mogu da dobiju pravu negu. Pored medicinske nege, bitno je i da se psi često šetaju, da se hrane dva puta dnevno, da se vodi računa o njihovoj higijeni - kažu autori ovog oglasa.

Ljubav prema životinjama nije bila jedini uslov . postojala je još jedna začkoljica.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- S obzirom na to da smo kao kompenzaciju za obavljeni posao nudili stanovanje u kući koja se nalazi na placu gde su smeštene životinje, poželjno je bilo da porodica koja se javlja na oglas bude ili izbeglička ili bez rešenog stambenog problema. Dobijali bi smeštaj i plaćene račune, a kao kontrauslugu od njih bi se očekivalo da pored brige o životinjama, vode računa i o kući.

Kao što su i očekivali, bili su okupirani pozivima, a jedna porodica je useljena na ovo imanje.

(Telegraf.rs/24sata.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    23. mart 2015 | 10:18

    Kako ja ne naidjem na te?!Ja sam veterinar i devojka takodje,i poslao sa mail na taj oglas jer nema broj u oglasu,i niko se nije javio.I ne moze nikako da se stupi u kontakt.

  • motorcycles&dogs4life

    23. oktobar 2015 | 18:53

    Imam veteriinarsko iskustvo, od malih nogu cuvam i negujujem pse, imam policijskog psa. Moze li neko da mi da adresu tog oglasa?

  • lela

    29. januar 2016 | 15:23

    Postoje razni vidovi prostitucije. Cuvajte zensku decu, pricajte sa njima pre nego sto ih posaljete u veliki grad ili u svet. Prvo traze ciscenje u donjem vesu, posle bez a onda...zna se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA