GORELA ZGRADA GRADSKE UPRAVE: Kuljao dim u centru Beograda! (FOTO) (VIDEO)

Vatra je izbila u menjačnici koja se nalazi u prizemlju zgrade Gradske uprave, a prema nezvaničnim informacijama, do požara je došlo zbog kvara na instalacijama

  • 9

U Beogradu u Ulici 27. marta 43-45 došlo je do požara kada se zapalila menjačnica koja se nalazi u sklopu zgrade Gradske uprave, saznaje Telegraf.

Ekipa vatrogasne službe i policije je reagovala veoma brzo i svi ljudi koji su se nalazili unutar zgrade su ubrzo evakuisani, a prema njihovim rečima, zbog velike koncentracije dima, sumnja se da će sutra biti moguć rad u prostorijama Uprave grada.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vatrogasci su, u nameri da ugase vatru i dođu do glavnog uzroka požara, isekli vrata menjačnice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dim iz ovog objekta se proširio kroz ventilacione otvore na celu zgradu, koja se velikom brzinom napunila velikom količinom dima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema nezvaničnim informacijama, do požara je došlo zbog kvara na instalacijama u ovoj menjačnici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Osim vatrogasaca i policije, na lice mesta su u roku od par minuta stigli i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, kao i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

Pogledajte video:

Zabranjeno je preuzimanje snimka ili delova snimka, kao i fotografije, bez dozvole uredništva internet portala Telegraf.rs - Svaki drugi način prenošenja klipa ili njegovog dela smatraće se krivičnim delom!

(Telegraf.rs / E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA