Siniša Mali: Studio B je skoro pola veka simbol Beograda

Studio B proslavio je 45.rođendan, a tim povodom je dodeljena nagrada ''Najbeograđanin''

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas proslavi 45. godišnjice postojanja medijske kuće Studio B i tom prilikom dodelio tradicionalnu nagradu „Najbeograđanin” direktoru Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić” Radoju Simiću.

Gradonačelnik je istakao da mu je čast da u ime svih Beograđana uruči ovu tradicionalnu nagradu najboljem građaninu.

„Najbeograđani” su oni koji svojim radom, hrabrošću, čašću, dostojanstvom, znanjem i energijom zaslužuju da budu proglašeni za najbolje, a svakako da je ovo priznanje danas sa pravom u rukama gospodina Simića. Koristim priliku da istaknem izuzetnu saradnju Grada Beograda i Instituta za majku i dete.

U prethodnom periodu Grad Beograd izdvojio je sredstva za rekonstrukciju i opremanje sedam spratova Instituta, obnovu liftova i pomogao izgradnju Roditeljske kuće – istakao je gradonačelnik i dodao da je zajednički cilj u narednom periodu proširenje kapaciteta Roditeljske kuće.

Foto: studiob.rs Foto: studiob.rs

On je uredništvu i svim zaposlenim radnicima Studija B čestitao godišnjicu postojanja.

– Studio B skoro pola veka predstavlja simbol Beograda, njegove oči i uši. Želim da i ubuduće to nastavi da bude. Hvala vam što volite Beograd i njegove građane – poručio je gradonačelnik.

( Telegraf. rs / Izvor: Beoinfo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA