''Vitez fest'' sutra i prekosutra na Beogradskoj tvrđavi

Sutra će posetioci moći da vide viteške programe na Beogradskoj tvrđavi, u okviru kojih će biti održane egzibicije, borbe i viteške radionice

  • 0
Vitez fest na Kalemegdanu Vitez fest na Kalemegdanu. Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Multimedijalni viteški spektakl ''Vitez fest 2015'' biće održan pod sloganom ''Klinci i klinceze, postanite prinčevi i princeze'' i njeno održavanje se poklapa sa obeležavanjem pravoslavnih praznika Vrbica i Cveti.

''Vitez fest'' organizuje Kraljevski red vitezova uz podršku Grada Beograda, ''Beogradske tvrđave'', Turističke organizacije Beograda i Srbije, Privredne komore Beograda i drugih organizacija.

Programi se odvijaju od 9 do 19 časova, a ulaz je slobodan. Sutra će posetioci moći da vide viteške programe na Beogradskoj tvrđavi u okviru kojih će biti održane egzibicije, borbe i viteške radionice.

Takođe će biti organizovani umetnički programi i izložbe, ali i prezentacija zdrave hrane i drvenih srpskih specijaliteta, kao i dečji programi.

Između ostalog, na bini kod Despotove kule biće održan multimedijalni koncert sa najeminentnijim domaćim umetnicima, a nastupiće poznate grupe i izvođači: Legende, Madam Piano, ansambl Renesans, Hazari, Aca Seltik, poznati glumci, dečiji horovi i drugi.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Više informacija o ovim programima mogu se dobiti na zvaničnom sajtu grada Beograda na baneru ''Vitez fest''.

( Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA