UKRAS AUTOKOMANDE: Mišković gradi luksuzni šoping mol na 172.000 kvadratnih metara! (FOTO)

Kompanija Delta holding u vlasništvu biznismena Miroslava Miškoviča danas je podrobnije najavila izgradnju šoping mola Delta Planet

  • 7

Na predstavljanju rezultata poslovanja u prvom kvartalu i planovima za naredni period, kompanija je saopštila da će Delta planet biti budući ukras Autokomande.

Foto: deltaholding.rs Foto: deltaholding.rs

Između ostalog, šoping centar će imati pravi park na vrhu zgrade i prostiraće se na 172.000 kvadratnih metara, a imaće pet nivoa.

Foto: deltaholding.rs Foto: deltaholding.rs

Vrednost investicije u Delta Planet je oko 200 miliona evra, a taj šoping mol biće znak prepoznavanja Beograda i Srbije, rečeno je na konferenciji za novinare.

Autor šoping molova Delta siti u Beogradu i Podgorici, izraelski arhitekta Ami Mur, kazao je da će Delta Planet biti najveći i najekskluzivniji šoping mol u regionu, da će se nalaziti na ukupnoj površini od 172.000 kvadratnih metara.

Foto: deltaholding.rs Foto: deltaholding.rs

Biće zadovoljeni svi standardi zelene gradnje, odnosno najviši nivo ekološke zaštite okoline.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svarovski

    15. april 2015 | 18:08

    Ovakvi centri u normalnom svetu se grade na periferiji da ne bi ubili trgovinu u manjim prodavnicama....mislim da samo u nas ima ovakvih pojava tako blizu centra grada.

  • GR-ĆU

    15. april 2015 | 17:26

    Pitanje je zašto nije dozvoljena gradnja modernih stadiona sa šoping molovima i svim pratećim objektima Partizanu i Zvezdi koji su našli strane investitore i čime bi oba naša kluba u velikoj meri rešili pitanje finansiranja.Istražite ko je to stopirao.

  • DH

    15. april 2015 | 21:35

    Koji ce nam i treci shoping mol..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA