KOME SMETAJU ROMI? Ponovo gorele romske barake u Beogradu!

Ponovo su gorele romske barake, a ovaj nemili događaj se desio samo dan posle velikog požara na Novom Beogradu

  • 20

U Borskoj ulici, na opštini Voždovac, juče oko 16 časova izgorela je romska baraka, a jedno lice zadobilo je lakše opekotine na rukama.

U gašenju vatre učestvovala su dva vatrogasna vozila sa šest vatrogasaca.

Podsetimo, ova nesreća dogodila se samo dan nakon velikog požara, kada je vatrena stihija progutala dve barake na Novom Beogradu, nedaleko od garaže GSP.

Pri tom požaru su dve porodice sa 14 dece ostale bez krova nad glavom za nekoliko minuta.

Oni su optužili narkomane da im namerno pale naselje!

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    16. april 2015 | 09:21

    Kad vec pitate kome smetaju, evo meni. Nisam im palio barake, niti sam ijednom Romu ikada ista ucinio nazao, za razliku od njih meni. Zive 200m od moje zgrade na NBGu. SVakog vikenda, u sred Beograda, pale prikupljene kablove i gume da bi pretocili bakar. Taj kancerogeni crni dim koji se vikendima siri novobeogradskim blokovima direktno ugrozava mene i moju porodicu. Ako mi je prozor stana bio otvoren i stan se napuni dimom, ja i moja porodica smo prinudjeni da stojimo tu gde jesmo i udisemo taj kancerogeni dim jer ne mozemo ni na terasu da izadjemo jer je tamo jos gore. Dalje, evo jece smo na kamerama video nadzora u ulazu zgrade videli romske devojcice kako ukradose bicikl. OK, ima lopova i medju Srbima, ali kako bas uvek kad pogledamo snimke to budu Romi iz obliznje "socijalne" zgrade? Pored toga, oni su zasticeni kao beli medvedi. Pa recite mi molim vas, da li bi ijednom Srbinu vlast dozvolila da jase konjsku zapregu po sred Novog Beograda i da ne cisti za konjem koji se olaksava po sred najprometnijih raskrsnica?!? Jos jednom da naglasim, ja nemam nista protiv njihove nacionalnosti, vec protiv njihovih postupaka kojima direktno ugrozavaju mene. Da se neki Srbi ovako ponasaju ja bih i protiv njih digao glas.

  • Goxi

    16. april 2015 | 10:15

    Ne znam kome ne smetaju a da zive u njegovom komsiluku. Kod mene u kraju kad prodju od kontejnera do kontejnera sve izbace iz svih kontejnera, zapale kontejnere, gume, pokradu sahtove, skacu na soferke ljudima na semaforima.... I onda se pitate sto nam smetaju. Stvarno ne znam...

  • Branislav

    16. april 2015 | 08:48

    Sami sebi zapale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA