Motociklisti defiluju centralnim beogradskim ulicama (VIDEO)

Asocijacija Motociklista Srbije organzuje "Otvaranje Moto Sezone 2012". Kolona motociklista kreće od Savezne skupštine i vozi do Kule Nebojša

  • 0

Asocijacija Motociklista Srbije, zajedno sa MAS-om i Gradskim sekretarijatom za saobraćaj organizuje u subotu 7. aprila "Otvaranje Moto Sezone 2012". Skup počinje u 10 sati ispred Savezne Skupštine, a u podne će kolona motocikala krenuti ka Kalemegdanu.

- Pokrenuli smo kampanju koja će trajati cele godine, a sada na još jedan način skrećemo pažnju drugim vozačima da više paze na motocikliste, a svima nama da je život jedan i da u njemu treba uživati što duže - kažu u Asocijaciji.

Kolona okupljena ispred Savezne Skupštine tačno u 12h krenuće kroz Beograd. Motociklisti će voziti do kalemegdanskog Donjeg grada, kod Kule Nebojša. Druženje pod Kalemegdanom trajaće do 17 časova.

- Ovaj događaj ima velike šanse da bude uvršten u kalendar zvaničnih gradskih manifestacija. Pozivamo sve motocikliste da dođu pred Skupštinu, jer ćemo većim brojem učesnika pokazati da možemo dobro da se organizujemo i da je saradnja Asocijacije i MAS-a sve bolja - poručuju u Asocijaciji Motociklista Srbije.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA