OTKUD ONDA TEŠKA POVREDA GLAVE? Tvrde da fasada nije pala na devojčicu

Zgrada u Ulici Milana Rakića 2 je gotovo potpuno nova, a inženjeri su utvrdili da deo fasade nije otpao, već se pretpostavlja da je uzrok povrede devojke nešto drugo - ističe Kovačević direktor JP "Gradsko stambeno" povodom sinoćnjeg obrušenja fasade na devojku

  • 1

Direktor JP „Gradsko stambeno” Nikola Kovačević je povodom incidenta koji se sinoć dogodio u Ulici Milana Rakića broj 2, kada je povređena devojka, rekao da su inženjeri tog preduzeća ustanovili da nema oštećenja na fasadi pomenute zgrade.

Zgrada u Ulici Milana Rakića 2 je gotovo potpuno nova, a inženjeri su utvrdili da deo fasade nije otpao, već se pretpostavlja da je uzrok povrede devojke nešto drugo - ističe Kovačević.

POLOMLJENI ZUBI I TEŠKE POVREDE GLAVE: Devojci (21) na Zvezdari pala fasada na glavu!

U medijima se sinoć pojavila informacija da se incident dogodio u Ulici Milana Rakića broj 5, što nije tačno, već ispred broja 2 u toj ulici. Te zgrade u Ulici Milana Rakića nisu u sistemu održavanja "Gradskog stambenog” – istakao je Kovačević za Beoinfo.

(Telegraf.rs/Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    24. april 2015 | 01:50

    Očito je da je neko nešto bacio sa zgrade. Neki ludak ili bezobrazna deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA