BURNA NOĆ U BEOGRADU: Četiri osobe povređene u saobraćajnim nesrećama

U saobraćajnoj nesreći na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Miloša sinoć oko 21.40 povređen je muškarac od oko 50 godina i prevezen u Urgentni centar sa tupom povredom glave i svestan

  • 0

Četiri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Beogradu, a lekarske ekipe su tokom noći najviše posla imale kod hroničnih bolesnika, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnoj nesreći na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Miloša sinoć oko 21.40 povređen je muškarac od oko 50 godina i prevezen u Urgentni centar sa tupom povredom glave i svestan.

Kod naplatne rampe Bubanj potok sinoć oko 21.43 povređene su tri devojke od oko 20 godina i prebečene u Urgentni centar nakon ukazane prve pomoći.

Tokom noći lekarske ekipe imale su 120 intervencija od toga 17 na javnim mestima. Za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA