Besplatno razgledanje Beograda iz tramvaja svakog vikenda

Razgledanje prestonice iz tramavaja biće organizovano svake subote i nedelje i trajaće sat vremena. Zainteresovani se mogu prijaviti u Info centru TOB-a u Knez Mihajlovoj 6

  • 0

Besplatno razgledanje prestonice iz turističkog tramvaja "Beograd" biće organizovano svake subote i nedelje, najavljeno je iz Turističke organizacije Beograda.

Razgledanje će trajati sat vremena, a počinje sa okretnice tramvaja kod Zoološkog vrta, pa Ulicom Tadeuša Košćuška, preko Kalemegdana, do Karađorđeve ulice i Železničke stanice.

Turistički tramvaj voziće dalje Nemanjinom ulicom, pa kroz Resavsku i Bulevar kralja Aleksandra do Vukovog spomenika i nazad kroz Ulicu kraljice Marije i Džordža Vašingtona, pa do Cara Dušana.

Vožnje će biti organizovane subotom od devet do 21 sat i nedeljom od 10 do 15 časova. Zainteresovani mogu da se prijave u Info centru TOB-a u Knez Mihajlovoj 6 ili da se detaljnije informišu na sajtu te organizacije www.tob.rs.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA