BMW UDARIO ŽENU, VOZAČ POBEGAO: Nije ni zastao da vidi kako smo!

-Mislila sam da mi osiguranje ne treba, jer ne vozim neka skupocena kola, ali sada vidim da sam pogrešila. Da sam zaključila polisu Kasko osiguranja, AMS Osiguranje preuzelo bi troškove usled saobraćajne nezgode na sebe. Uz to bih dobila i besplatno članstvo u AMSS, što bi me zaštitilo i od troškova šlep službe i obezbedilo besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope - izjavila je čitateljka K.M. za Telegraf.

  • 3

Čitateljka Telegrafa K.M. (32) vraćajući se sa posla, krenula je po svoju ćerku u obdanište. Čekajući da se upali zeleno svetlo na semaforu, odjednom je osetila jak udarac...

Bilo je oko pet sati popodne, kada se K.M. uputila ka Mirijevu, ne bi li pokupila svoju trogodišnju ćerku iz vrtića. U Bulevaru kralja Aleksandra stala je, kao po propisu, na crveno svetlo na semaforu...

-Dan na poslu mi je bio uspešan, bila sam raspoložena, pustila muziku u kolima i zadovoljno pevušila. Htela sam da uzmem ćerku Hanu iz vrtića i odvedem je u park da se igramo i iskoristimo lep i sunčan dan – priča K.M. i dodaje:

-Iznenada samo sam začula jak udarac, lomljavu stakla i osetila snažan pritisak u leđima i vratu. A onda nakon samo jednog trena ponovni udarac zbog kog sam “poletela” ka napred. Nisam stigla ni da se osvestim kada je pored mene projurio BMW. Trebalo mi je vremena da shvatim da je upravo taj automobil udario u moj i tako izazvao lančani sudar. Sigurnosni pojas spasio me je većih povreda. - priča naša čitateljka.

Foto: Slavko Savić Foto: Slavko Savić

Kada je izašla iz automobila, imala je šta da vidi. Čitav zadnji deo njenog punta bio je zgužvan, staklo polupano, dok je prednji deo takođe bio uništen usled udarca u vozilo ispred nje.

-Ne mogu da verujem da vozač tog BMW-a nije ni zastao da vidi jesmo li dobro. Bukvalno se vratio nekoliko metara u rikverc i odjurio pored nas istom onom brzinom kojom je vozio kada je izazvao sudar. Njegova kola su jaka i izdržala su udarac, dok moja više nisu bila u voznom stanju. Ne znam šta ću bez kola. Ionako jedva postižem da uskladim obaveze oko ćerke i posao. I što je najgore, nemam koga da tužim. Tog vozača verovatno nikada neće pronaći. Znam da treba da budem zahvalna što sam tog dana bila sama u automobilu i što sam prošla samo sa manjim povredama, ali ne mogu da ne razmišljam o finansijskim posledicama. Ostaje mi samo da se pitam zašto je baš meni to moralo da se dogodi... - priča očajna K.M.

Foto: Slavko Savić Foto: Slavko Savić

Dok je čekala da dođe policija, hitna pomoć i šlep služba, pozvala je muža da ode po malu Hanu u obdanište, a zatim i svoju najbolju prijateljicu, koja je odmah došla na mesto nesreće. Videvši koliko je očajna, prijateljica ju je upitala da li je Kasko osigurana.

-Mislila sam da mi osiguranje ne treba, jer ne vozim neka skupocena kola, ali sada vidim da sam pogrešila. Da sam zaključila polisu Kasko osiguranja, AMS Osiguranje preuzelo bi troškove usled saobraćajne nezgode na sebe. Uz to bih dobila i besplatno članstvo u AMSS, što bi me zaštitilo i od troškova šlep službe i obezbedilo besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope. Sigurno ću otići do Ruzveltove 16. Ne smem sebi da dozvolim da ubuduće budem nespremna u ovakvim situacijama– zaključila je K.M.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    6. maj 2015 | 11:41

    Pa mozda bi stao da je imao dozvolu ili da je bio u normalnom stanju

  • BeoGradjanin

    6. maj 2015 | 15:51

    Kamere kamere postoje...samo nedostaje volja policije iliti pritisak javnosti na istu

  • TT

    6. maj 2015 | 18:08

    Najstrožije kažnjavati, naročito te oobesne agresivce u bmw i sličnim besnim autima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA