BESPLATNA PREDSTAVA ZA VIKEND: U subotu na Terazije!

Socijalno ugroženi građani će u subotu, 9. maja, u Pozorištu na Terazijama od 20 časova moći da pogledaju "Ženidbu i udadbu"

  • 0

Sekretarijat za kulturu u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu pokrenuo je akciju pod nazivom "Dan i noć pozorišta”, koja će se odvijati u maju, sa ciljem da omogući socijalno ugroženim kategorijama stanovništva besplatan odlazak u pozorište. Pozorišta čiji je osnivač Grad Beograd otvoriće svoja vrata onima koji nemaju mogućnosti da učestvuju u ovakvim kulturnim događajima.

Tako će socijalno ugroženi građani u subotu, 9. maja, u Pozorištu na Terazijama od 20 časova moći da pogledaju „Ženidbu i udadbu”, u nedelju, 10. maja, u Malom pozorištu „Duško Radović” u 12 časova dečju predstavu „Merlin”, u ponedeljak, 11. maja, u Pozorištu „Dadov” u 20 časova "Gospodar muva”", a u Pozorištu „Zvezdara teatar” u sredu, 13. maja, u 19.30 časova „Rodoljupce”, piše "Beoinfo.rs".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U Pozorištu „Boško Buha” u petak, 15. maja, u 11 časova moći će da se pogleda „Snežna kraljica”, u Beogradskom dramskom pozorištu u ponedeljak, 18. maja, u 20 časova „Hotel Evropa”, u Bitef teatru istog dana i u isto vreme plesna predstava „Don Žuan”, u Ateljeu 212 u ponedeljak, 25. maja, predstavu „Čekaonica”, a 28. maja u Bitef teatru u 20 časova dramsku predstavu „Život stoji, život ide dalje”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA