JEZIVI UDES U CENTRU BG: Sudarili se kamion i kombi, vatrogasci izvlačili povređene!

Nešto posle 14 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća na uglu Cvijićeve i Ulice Jaše Prodanovića, u kojoj su dve osobe povređene i prevezene su u Urgentni centar, od kojih je jedna prebačena na odeljenje reanimacije

  • 6

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na raskrsnici Cvijićeve i Ulice Jaše Prodanovića u Beogradu.  Došlo je do sudara kamiona  i kombija.

Udes je bio toliko težak da pored Hitne pomoći i saobraćajne policije intervenišu i vatrogasci koji povređene putnike vade iz kombija.

U Hitnoj pomoći su potvrdili da se nesreća dogodila nešto posle 14 sati, ali u tom momentu nisu mogli ništa da kažu o povređenima jer su lekarske ekipe i dalje bila na mestu nesreće, a nakon toga su povređene osobe prevezene u Urgentni centar, od kojih je jedna osoba teže povređena i nalazi se na odeljenju reanimacije, piše Blic.

Kako je rečeno u MUP-u, vozač kamiona nije povređen, dok su vozač i suvozač iz kombija prevezeni u Urgentni centar.

Uviđaj je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    15. maj 2015 | 15:24

    Zivim u tom kraju nedaleko od raskrsnice na toj raskrsnici su cesti udesi. Kada je crveno svetlo za vozila iz jase prodanovica iz pravca takovske na semaforu ima uslovna zelena strelica koja je za skretanje levo ta strelica i jeste problem uglavnom vozila koja skrecu levo u cvijicevu na uslovnu zelenu ucestvuju u udesu a raskrsnica nije pregledna od parkiranih kola s leve strane. A par puta sam video i da zbuni vozace kada se upali oni krenu pravo uz ulicu a ne desno u cvijicevu gde ih uslovna i upucuje. Molba i savet za nadlezne da se ta uslovna strelicy za skretanje desno kada je crveno u jase prodanovica ukine tj skloni. Da se vozacima iz jase prodanovica ostavi samo mogucnost skretanja kada se upali glavno zeleno svetlo

  • Natasa

    15. maj 2015 | 15:47

    Na toj raskrsnici su nazalost cesto udesi

  • Nenad

    15. maj 2015 | 15:53

    Sta ce kamion u centru grada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA