PRVO, PA MUŠKO! Maleni Stefan osvojio je Srbiju!

Težak 2,9 klograma, Stefan u naručju svoje mame mirno uživa, dok ga ona čvrsto grli. Ponosna, visoko podignute glave Ivana kaže da joj je ovo sin prvenac i da rečima ne može opisati kako se oseća

  • 7

Svaka porodica raduje se svom čedu na svoj način, jer svaka beba je posebna radost toj porodici, a i svetu u koji stiže.

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

Beba koju Srbija danas obožava (a, svakako će i svih narednih dana) je Stefan Simić, prelepa bebica koju je njegova mama Ivana Simić donela na svet pre samo nekoliko dana.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

Ovaj preslatki mališan na svet je došao 10. maja, i tako osvojio srca svojih roditelja.

Težak 2,9 klograma, Stefan u naručju svoje mame mirno uživa, dok ga ona čvrsto grli. Ponosna, visoko podignute glave Ivana kaže da joj je ovo sin prvenac i da rečima ne može opisati kako se oseća.

- Roditeljstvo je najčarobniji osećaj na svetu. Jednostavno ne postoji ništa lepše i ne može se objasniti ukoliko ga čovek sam ne doživi.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

Ivana kaže da je porođaj prošao bez komplikacijai da je trajao samo dva sata.

Nju i supruga, ništa lepše nije moglo da zadesi.

Stefan je prva beba u porodici Simić. Kada izraste u divnog dečaka i nauči da čita, sigurno će poželeti da čuje šta mu je mama poručila po izlasku iz bolnice:

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

- Čim sam te videla, odmah sam se zaljubila. Ti si najdivnija stvar koja mi se dogodila...Nikada te neću pustiti!

Dok se spremaju da napuste sobu, sa prelepim osmesima i predivnim emocijama koje isijavaju iz njihovih lica, članovi porodice Simić brojniji su nego ikada.

SLAVITE NOVI ŽIVOT, SVAKIM DANOM KOJI DOLAZI!

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • g

    20. maj 2015 | 15:24

    Srecno rodjenje bebe Stefana, moj Stefan tako slična beba je bio...a sada kreće u prvi razred! Vreme leti, a deca rastu! divna akcija objavljivanja beba i njihovih ponosnih roditelja! to je Srbija lepa i malada!

  • Жељко

    20. maj 2015 | 16:27

    Дивна вест и драги родитељи нека је са срећом. А ви драга редакцијо сваки дан по једну овакву вест. И не мора једна. Нема веће среће него да нам се сваки дан што већи број оваквих анђела рађа. Жив био Стефане и сви они анђелчићи пре и после тебе.

  • Невена

    20. maj 2015 | 16:49

    Пуно среће,здравља и слоге од срца.:-*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA