PRVI KONDOMINIJUM U CENTRU BEOGRADA: Predstavljen kompleks ''Central Garden'' u srcu grada!

  • 0

Prvi kondominijum u centru Beograda „Central Garden“ predstavlja potpuno novi koncept života u centru grada a budućim kupcima ovaj stambeno poslovni kompleks nudi vrhunski kvalitet stanova, privatni park na 2.600 kvadrata prostora, profesionalno održavanje i obezbeđenje 24/7- rečeno je danas na prezentaciji za novinare održanoj na najvećem gradilištu na opštini Palilula.

Renomirane izraelske kompanije „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ će stambeni kvart Central Garden na potezu između ulica Dalmatinske, Stanoja Glavaša, Starine Novaka i Kneza Danila izgraditi u roku od pet godina.

Do marta 2016. godine biće useljeni prvi od ukupno 500 stanova, čiji je ekskluzivni zastupnik prodaje vodeća konultantska kuća za nekretnine CBRE Srbija. Ceo kompleks od ukupno 100.000 kvadrata uključuje sedam stambenih zgrada, maloprodajni prostor u prizemlju kompleksa, privatni park, podzemnu garažu na dva nivoa i poslovnu kulu.

Foto: Promo Foto: Promo

Predstavnici medija imali su priliku da se upoznaju sa stanjem na tržištu nekretnina u Srbiji i razvojnim projektima koje su izraelski investitori započeli primenjujući svoje internacionalno iskustvo i razvojne ideje.

„Central Garden predstavlja pre svega urbanu regeneraciju i tretiranje čitavog kvarta u centru Beograda sa vrhunskim kvalitetom završnih radova i najsavremenijim tehnologijama koje koristimo u izgradnji, o čemu mogu da posvedoče mnogobrojni projekti koje smo uspešno realizovali u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Izraelu i ključnim svetskim metropolama, rekao je gdin. Gili Dekel – Partner Investitor ispred kompanija „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ i dodao: “Prestonica Srbije je veoma atraktivna za investitore koji se bave razvojnim projektima. Beograd je zreo za novi koncept Central Garden koji će negovati njegov živahan duh i dobro poznati šarm, savršeno ga pozicionirati na regionalnoj mapi tržišta nekretnina. Jedinstveni koncept stanovanja u savremenom kompleksu sa privatnim parkom, maloprodajnim sadržajima u prizemlju, recepcijom, teretanom, obezbeđenjem i podzemnom garažom na dva nivoa samo za stanare nudi apsolutni komfor, sigurnost i kvalitet na prestižnoj adresi.“

Foto: Promo Foto: Promo

„Atraktivna lokacija, moderan dizajn, kvalitet i sigurnost je ono što kupca opredeljuje da kupi stan u stambenom kompleksu Central Garden“, rekla je Mina Kalezić Direktorka Marketinga „CBRE Srbija“, vodeće konsultantske kuće za nekretnine, koja je ekskluzivni zastupnik prodaje kompleksa Central Garden i dodala: „Sa rasponom struktura od jednosobnih do četvorosobnih, stanovi u Central Gardenu su osmišljeni tako da odgovaraju svim generacijama i životnim ciklusima. Pažljivo konciprana enterijerska rešenja, sa ambijentalnim zonama za svakog člana porodice, otvoreni koncept dnevnog boravka i trpezarije, sa obiljem svetlosti, jasno odvojena noćna zona sa roditeljskim apartmanom, dečijim i radnim kutkom su samo neke od odlika ovog jedinstvenog kondominijuma u centru grada”.

Stambeno – poslovni kompleks Central Garden će gradu pokloniti novi kvart za život stanara svih generacija koji će oplemeniti stari duh Beograda. Prateći moderne trendove arhitekture, kao prvi kondominijum u centru grada ovaj kompleks postavlja standard jednog zaboravljenog kvaliteta života u strogom centru prestonice.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA