SRAMOTA: Ova fotografija iz GSP-a je toliko šokantna da smo ostali bez teksta (FOTO)

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj se vidi da je na jednom autobusu guma potpuno uništena i postavlja se pitanje kako se ovo vozilo uopšte kretalo

  • 25

Da su nam vozila gradskog prevoza stara i dotrajala, znamo svi, međutim najveći problem u svemu tome što više nismo bezbedni dok koristimo javni prevoz. 

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj se vidi da je na jednom autobusu guma potpuno uništena.

Reč je o liniji  706, a postavlja se pitanje kako se ovo vozilo uopšte kretalo sa ovakvom gumom.

A photo posted by Jozef K. (@srecniprinc) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    31. maj 2015 | 11:08

    Ko je ikada video kako izgleda kuma na autobusu i kamionu posto pukne zna da je ovo potpuno normalan izgled gume. Od vreline i pritiska jednostavno eksplodira. Cak cinjenica da je jos na tocku znaci da se autobus kretao polako u tom trenutku i da je odmah zaustavio autobus, kako ne bi ugrozavao putnike a i druge vozace.

  • Robi

    31. maj 2015 | 11:16

    Ja na ovoj slici vidim da je jedna od guma eksplodirala. Kao profesionalni vozač takve događaje viđam svaki dan na poslu. Ne vidim ništa tragično u tome. Da ste postavili sliku autobusa na kojem je otpao točak,to bi bila vest,jer odpadanje točka može da opasno kako za putnike tako i za prolaznike.

  • Informisite se

    31. maj 2015 | 11:05

    Ne znam da li je iko video gumu koja eksplodira,ne treba biti mnogo pametan pa zakljuciti da se vozilo nije kretalo sa ovakvom gumom vec je ovo posledicno stanje,ne branim nikog samo treba biti realan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA