Telegraf i IDEA pomogli porodici sa Voždovca koja živi u užasnim uslovima ( FOTO) (VIDEO)

Priča o petočlanoj porodici koja živi na Voždovcu, u oronuloj ''portirnici'' u neljudskim uslovima, je pokrenula ljude dobre volje koji su se odazvali da im pomognu

  • 9

Majka, otac i troje dece. Najstarije ima 7, a najmanje godinu i po, doselili su se iz Kikinde i žive bez osnovnih uslova za život

Oni žive u jako lošim uslovima, majka je u 8. mesecu trudnoće i lošeg zdravstvenog stanja, a otac se snalazi kako ume i donosi im hranu s đurišta, jer niko nema razumevanja i neće da ga zaposle.

NAJPOTRESNIJA PRIČA DANA: Evo kako da pomognete porodici KOJA ŽIVI U PAKLU! (FOTO)

Priča o petočlanoj porodici koja živi na Voždovcu, u oronuloj ''portirnici'' u neljudskim uslovima, je pokrenula ljude dobre volje koji su se odazvali da im pomognu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tom prilikom je ekipu Telegrafa kontaktirala IDEA koja je izrazila želju i dobru volju da pomogne ovoj porodici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Uputili smo se ka Voždovcu, u oronuloj ''portirnici'' gde su nas dočekali Dalibor i Snežana i njihovo troje dece, koji nisu krili oduševljenje kada je pristigao kombi sa hranom.

Iskoristili smo i priliku da popričamo sa Marijanom Račić, devojkom koja je sasvim slučajno naišla na ovu porodicu i koja nije mogla tek tako da okrene glavu.

Odlučila je zajedno sa sestrom da ih fotografiše i da slike na fejsbuku objave ne bi li nekako prikupile neku pomoć i na taj način im pomognu. Njenu priču smo ubrzo i mi objavili na našem portalu i polako je počela da pristiže pomoć.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema njenim rečima, veliki broj građana se javilo, kako iz Srbije tako i iz Beča. Skupljena je i neka količina novca, tako da je glavna tema Daliborovo zaposlenje i smeštaj, s obzirom da je Snežana u 8. mesecu trudnoće.

U sledećem videu pogledajte ceo intervju sa Marijanom Račić, kako je našla ovu porodicu, koje pomogao i sa kakvim problemima se porodica bori:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    4. jun 2015 | 18:49

    Gde su ti ljudi ranije ziveli? Odakle su dosli. Nemoguce je da se tu odjednom pojave? Imaju stariju decu. Zena koja ih je pronasla, pominje Kikindu? Treba im svakako pomoci ali tu nedostaje deo price?!!!

  • ja

    4. jun 2015 | 21:44

    Ovo je zalosno,nadam se da ce dobiti pomoc koju trebaju nije humano da zive u tim uslovima! Ali isto tako mi nije jasno zasto ici na 4 djete ako zive pod tim uslovima,to ne mogu da razumijem.. Ako nema uslova za 1,2 ok desilo se i 3 naravo neka ih sto vise ali treba biti i malo realan sad i 4.?! Nek im je sa srecom i nadam se da ce dobiti koliko toliko pomoci za osnovno i da otac pronadje posao..

  • Saki s..

    4. jun 2015 | 16:00

    Svaka cast..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA