STEFANOVIĆ: Čučković pristupio SNS-u (FOTO)

Nekadašnji kadar G17 plus, a zatim i URS - a, pristupio je Srpskoj naprednoj stranci

  • 0

Predsednik SNS, Nebojša Stefanović izjavio je danas da je predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković pristupio je Srpskoj naprednoj stranci.

- Čučković nije tražio ništa. On je predsednik opštine Obrenovac i bez SNS, a u našu stranku je došao bez posebnih želja i kako bi pomogao - rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u sedištu SNS u Beogradu.

Stefanović je naglasio da će Čučkovića SNS opet kandidovati za predsednika opštine Obrenovac, jer je hrabrom politikom pokazao da Obrenovcem može odgovorno da se upravlja.

Predsednik SNS - a je najavio izmene Zakona o glavnom gradu koje će omogućiti da prigradske opštine imaju veća ovlaščenja i dodao da će se izmene zakona za dva do tri meseca naći pred skupštinom grada.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković istakao je da sa SNS-om "Obrenovac živi kao porodica već unazad godinu dana", a da je SNS pokazala dobar državnički odnos.

On je naveo da su svi u SNS-u učestvovali u spasavanju ljudi, kao i obnovi Obrenovca posle prošlogodišnjih majskih poplava.

- Posebno sam zadovoljan što ću postati član stranke čiji ministar policije nije ministar iz fotelje već se ne libi da spasava ljudi iz Kolubare - dodao je Čučković.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Čučković je nekadašnji kadar G17 plus, a potom i URS-a.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA