TO ŠTO SI DEBELA NE ZNAČI DA SI TRUDNA: Skandal u autobusu koji je sve šokirao!

- Počeli su da joj prete komunalnom policijom iako im je supruga predala već dokumenta i kazala da joj napišu kaznu. Dok su joj pisali kaznu supruga je ukazala i na činjenicu da je trudna i žuri na posao kao i da ima informaciju da trudnice ne plaćaju kartu - priča Danijel o incidentu koji se dogodio njegovoj ženi

  • 45

- Supruga je predala kontrolorki ličnu kartu i rekla joj da piše kaznu pošto nije znala da i trudnice moraju da plaćaju prevoz. Na to joj je kontrolorka odgovorila “Ako si debela ne znači da si trudna”. Uvredila ju je i ponizila pred punim autobusom i zato smo je tužili - prepričava Danijel P. incident koji se dogodio jutros oko 7.50 sati njegovoj supruzi B.P. (31) u autobusu na liniji 67.

POSTOJI LI SANKCIJA ZA OVO? Kontrolori Bus Plusa na pravdi boga oteli putnici kartu!

- Supruga je imala 56 dinara na svojoj kartici, nije mogla da dopuni kartu jer ne postoji ta mogućnost na stanici kod "Holidej ina" na kojoj je ušla. To je i rekla kontrolorima kad su joj tražili kartu. Međutim, oni su počeli da joj prete komunalnom policijom iako im je supruga predala već dokumenta i kazala da joj napišu kaznu.

Dok su joj pisali kaznu supruga je ukazala i na činjenicu da je trudna i žuri na posao kao i da ima informaciju da trudnice ne plaćaju kartu. Takođe, je naglasila da će dostaviti potvrdu o tome da je trudna – priča Danijel P.

On je dodao da je tada je njegova supruga doživela još veću neprijatnost.

Jedna od kontrolorki joj je rekla da to što je, citiram, "debela" ne znači da je trudna. To je izazvalo veliki šok, razočarenje u sugrađane, Bus plus kontrolore, sistem gradskog prevoza i ogroman stres i rizik po zdravlje moje trudne supruge – naglašava Danijel.

Ogorčeni suprug ističe da je "njegova porodica veliki protivnik neplaćanja gradskog prevoza".

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

– Ali u određenim okolnostima nije moguće dopuniti karticu jer ne postoji podrška na određenim lokacijama. Takođe napominjem da je supruga želela da plati kaznu, da su joj tražili ličnu kartu i da je legitimisana od strane kontrolora. Zašto se u tom slučaju preti komunalnom policijom, vređaju sugrađani i javno ponižavaju – pita se Danijel.

Danijel i supruga su zbog tog ispada odlučili da tuže kontrolorku i zahtevaju da se kazna poništi.

Smatramo da je bahato ponašanje osobe koja je kontorlisala sramota za sve nas, udar na porodicu, rađanje dece u našoj zemlji i zdrav razvoj društva. Zbog činjenice da je supruga trudna, stresa i rizika za zdravlje i trudnoću i nedopustivog ponašanja kontrolora zahtevamo da se prijava poništi. Možemo dostaviti i potvrdu da je supruga u drugom stanju – kaže Danijel i dodaje da je "bahata kontrolorka supruzi dala službeni broj".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusica

    5. jun 2015 | 14:28

    Sramota. Pa oni i maltretiraju samo zene i devojke. Pre par godina su i mene maltretirali i krsili zakon o privatnosti kada su me terali da otvaram svaku pregradu u novcaniku da se uvere da nemam para da im platim na licu mesta.

  • Mis'im

    5. jun 2015 | 15:26

    Zanima me da li kontrolori idu na pregled kod psihijatra i psihologa pre dobijanja radnog mesta, a opsta kultura ima je na zavidnom nivou...

  • Beba

    5. jun 2015 | 19:03

    A ti,ako si kontrolor,ne znači da si Bog i batina....Uh,strašno koliko ima primitivnog sveta. Ne razumem tu večitu potrebu za nekim ponižavanjem i maltretiranjem. Ako nema kartu,plati kaznu i završena priča!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA