SRBI VOLE NOLETA: Beograđani lomili daljinske upravljače, dvojici pozlilo ispred TV-a!

Kako kažu u Hitnoj pomoći, tokom meča gotovo da nije bilo intervencija. Posle meča, muškarcima je pozlilo

  • 10
Novak Đoković Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je izgubio u finalu ovogodišnjeg Rolan Garosa, a sve to je teško palo i gledaocima "kraj malih ekrana".

ČIJE SU SUZE TEŽE? Dva velika šampiona plakala su ovog vikenda! (VIDEO)

A najviše su u toj priči stradali daljinski upravljači. Jedan Novobeograđanin odlučio je da skrati muke svom “upravljaču” lupivši ga snažno o koleno, piše "Blic".

Ta naprava je razbijena u paramparčad i ne može više da se popravi. Na sreću, Nole nije dugme ni daljinski upravljač, a može već da se popravi na Vimbldonu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Iznervirali su me i Novak i muž sa tim polomljenim daljinskim da sam sa detetom izašla u parkić da se prošetam malo i smirim. Odmah mi je bolje - priča jedna Novobeograđanka za "Blic".

Nije ovo jedini razbijeni daljinski upravljač, a kako kažu u Hitnoj pomoći, za vreme meča gotovo da nije bilo intervencija. Posle meča - dve, jer je dvojici muškaraca pozlilo.

- Obojica imaju oko 40 godina. Imali su stresni napad i povišeni pritisak. Ali, na sreću, nismo morali da ih vodimo u Urgentni centar. Sve je to posledica nervoze nakon poraza Novaka Đokovića. Zanimljivo, dok je meč trajao nismo imali nijednu intervenciju. Niko se ni na šta nije žalio - kažu u Hitnoj pomoći.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    8. jun 2015 | 08:13

    A ostali gradovi i deo države nepostoji sem Beograda!!!!

  • топлистанадреалиста

    8. jun 2015 | 08:20

    Ништа чудно! Кад је бајерн "ономад" повео на Маракани, лик је бацио нов тв са другог спрата, такав нам је темперамент! :-)

  • Zla devojčica

    8. jun 2015 | 07:45

    Ja sam se nervirala zato što onaj glavni sudija nije lepo sudio i uopšte nije umirivao masu francuskih seljaka što su skandirali kao nenormalni. Vavrinka je igrao dobro ali Nole bi bio odličan da je kao i ovaj imao dan pauzu i da je imao mali predah posle Nadala i Mareja. U svakom slučaju Nole, ti si najbolji i pošto si mi bio inspiracija u najtezim trenucima života uvek cu te bodriti i postovati. Sa ili bez tog grand slama, ti si vec usao u istoriju i niko to ne moze precrtati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA