JEZIV PRIZOR: Komšije pronašle mrtvu staricu u stanu, nisu je videli mesec dana!

Komšije pričaju da nesrećnu ženu nisu videli već više od mesec dana, da je bila stara i teško pokretna, a da se poslednjih dana iz njenog stana širio težak miris

  • 2

Stanari zgrade u Pribojskoj 19 na Karaburmi zatekli su beživotno telo svoje komšinicu Z. S. od oko 80 godina u njenom stanu.

Oni su samoinicijativno prešli na njenu terasu i ugledali jeziv prizor u stanu, piše "Blic".

Komšije pričaju da nesrećnu ženu nisu videli već više od mesec dana, da je bila stara i teško pokretna, a da se poslednjih dana iz njenog stana širio težak miris zbog čega su pretpostavili da je preminula i pozvali su policiju upomoć.

Patrola policije je već jednom došla tokom dana, navode stanari, ali su im policajci rekli da nemaju ovlašćenja da razvale bravu kako bi se uverili u sumnje da je starica preminula.

Jedan od stanara je zato samoinicijativno prešao na njenu terasu i ugledao nepomično telo starice, nakon čega su ponovo pozvali policiju.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Na lice mesta su, osim policije, došli i lekari i vatrogasci.

Vatrogasci su se uz pomoć merdevina popeli do terase nesrećne starice, obili prozore i otključali vrata kako bi u stan mogla da uđe policija i ekipa Hitne pomoći.

Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaja

    12. jun 2015 | 12:29

    Ja eto ne mogu da shvatim ovo?? Nisu je videli mesec dana a bila je tesko pokretna.. Pa nije otisla na Ibicu na zurke... Ljudi pomazite starijima ... Ne okrecite glave, a posle ste puni reci kada dodju novinari..

  • Nada

    14. jun 2015 | 10:38

    Treba da bude sramota parazite u socijalnim sluzbama i sve koji donose nehumane zakone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA