STUDENTA JE SAMO BOG SPASAO OD EKSPLOZIJE NA BANOVOM BRDU: Bio sam na tri metra od džipa!

- Odjednom sam osetio snažnu eksploziju koja me je odbacila! Presekao me je bol u nozi, video sam da mi se deo staklića zario u meso - priča Mihajlo Spasić (18)

  • 2

- Hvala bogu, dobro sam. Kad samo pomislim šta je sve moglo da mi se desi, shvatam da sam dobro prošao - kaže za medije Mihajlo Spasić (18), student koji je pukom srećom lakše povređen kada je na Banovom brdu eksplodirao džip kojim je upravljao Vladimir Karan (46).

Otkrivamo ko je muškarac koji je raznet na Banovom brdu! (FOTO)

Kako Spasić navodi u trenutku eksplozije se nalazio na trotoaru u Kirovljevoj ulici.

- Vraćao sam se sa trafike i u blizini frizerskog salona hteo sam da pređem ulicu kako bih sačekao autobus. Video sam džip na putu, bio je na tri-četiri metra od mene... Odjednom sam osetio snažnu eksploziju koja me je odbacila! Presekao me je bol u nozi, video sam da mi se deo staklića zario u meso. Noga mi je bila sva krvava - priča mladi Mihajlo.

Mihajlo ističe da je u prvom trenutku pomislio da se zapalio autobus koji je bio parkiran u stanici.

- Međutim, ugledao sam čoveka koji je iz zapaljenog automobila izleteo kroz prozor na put, a automobil se kao zapaljena lopta kretao niz ulicu sve dok nije udario u kombi. Džip se od jačine eksplozije raspao. Mnogo sam se uplašio! Nikada nisam bio u situaciji da vidim tako teško povređenog čoveka, pomislio sam da je mrtav - kaže student.

Foto: Twitter/@dizajn.ninja Foto: Twitter/@dizajn.ninja

Spasić je potom prešao ulicu kako bi zatražio pomoć u kafiću.

- Ljudi su počeli da istrčavaju iz autobusa i da se okupljaju oko povređenog čoveka. Tada sam pozvao Hitnu pomoć i vatrogasce - dodaje Mihajlo.

U pomoć su mu prvi pritekli lekari iz obližnje privatne klinike, koji su ga odveli u njihove prostorije, gde je sačekao Hitnu pomoć.

- Staklo mi je iseklo venu, ali srećom, nije ništa strašno - objašnjava Mihajlo, inače student gastronomije na Višoj hotelijerskoj školi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dok je prepričavao ceo događaj, njegov otac Dejan ga je čvrsto zagrlio.

- Strašno smo se potresli kada nam je javio šta se dogodilo, ali sada je najvažnije da je živ i zdrav. Moglo je da bude mnogo gore - rekao je otac.

Policija je juče prikupljala snimke sa svih video-kamera u Kirovljevoj ulici i okolini kako bi se proverilo da li je snimljen trenutak kada je eksplozivna naprava postavljena.

- Karan je skoro svaki dan sedeo u istom kafiću, a i stan mu je u blizini. Očigledno je da su napadači znali za njegovu rutinu, pa je moguće da je bomba postavljena upravo u Kirovljevoj ulici - kaže izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA