Večeras ćete moći da gledate filmove u Beogradu pod otvorenim nebom!

"Filmstreet" slavi pet godina uspešnog rada

  • 0

Prošlo je tačno pet godina od osnivanja ove sjajne ideje, i veruje se da će ova priča tek dobiti svoju neverovatnu ekspanziju. Večeras, u Studentskom parku, "Filmstreet" će biti svečano otvoren uz kultno ostvarenje “Star Wars: Episode IV - A New Hope”.

Ovog leta ćete moći da uživate uz razne legendarne filmove koji će se prikazivati na velikom platnu. Iz organizacije su rekli da će tokom leta prikazati čak 38 filmskih projekcija kao i tri predstave, ali se neće zadržavati samo na jednoj lokaciji, već će se "seliti" po raznim lokacijama - po parkovima, ulicama, dvorištima...

- Filmstreet je kroz vreme postao pravi pokret, komunikaciju vodimo prvenstveno preko društvenih mreža, gde su naši fanovi upravo ti koji su naša najveća reklama. Oni šire vest i pozivaju prijatelje.

Na "Filmstreet"-u nikada, pa čak i kada smo zatvarali ulice i blokirali saobraćaj nije bilo problema, mislim da je razlog jednostavan - svi prepoznaju Filmstreet kao nešto lepo, kao pravu sliku Beograda. Nasmejane ljude koji uživaju u kulturi pod otvorenim nebom. Beograd je naša scenografija, a naši posetioci glavni glumci u našem filmu - naveo je Boris Jovanović, kako prenosi "24 sata".

Do sada su imali 250 projekcija, na 70 različitih lokacija, preko 50.000 gledalaca, skroz besplatno. Svi se raduju što će se ova sjajna priča nastaviti, i postati nezaobilazni deo glavnog grada.

Recite svima da bioskop ponovo radi!

(Telegraf.rs / 24sata)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA