Hteo da zadivi DEVOJKU, pa joj poslao sliku koja je mogla da je KOŠTA ŽIVOTA!

- Da bi zadivio devojku, M. Ž. je slagao da je neko pokušao da ga ubije, a onda joj je poslao nešto što ju je šokiralo

  • 3

Jedna bolesna šala mogla je doći glave jednoj Beograđanki...

Naime, učenik osmog razreda škole "Jovan Miodragović" sa Vračara, devojci je poslao foto-montažu na kojoj izgleda kao da je upucan.

Ova neslana šala je napravila pravu pometnju ne samo devojci, već je na noge digla i policiju!

- Da bi zadivio devojku, M. Ž. je slagao da je neko pokušao da ga ubije. On je zapravo na fotografiju upucane osobe montirao svoju glavu i onda je poslao devojci, koja je ostala u šoku. Ona je odmah obavestila njegovu majku i tada je nastao haos. Pored policije alarmiran je i Urgentni centar, a čak se uključio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Na kraju se ispostavilo da je mladić samo želeo da privuče pažnju - priča za beogradske medije izvor upoznat sa ovim događajem.

Ivan Ristić, šef kabineta ministra policije Nebojše Stefanovića, izjavio je za "Kurir" da se ovakve stvari doživljavaju ozbiljno.

Foto: flickr/benjaminasmith Foto: flickr/benjaminasmith

- Angažovali smo policijske službenike u jednom trenu, potrošili i novac građana i vreme na jednu dečju šalu. Moramo raditi s decom i kroz razgovor tražiti uzroke ovakvog ponašanja. Šala koju nam je priredio osnovac više ne sme da se ponovi - navodi Ristić.

Dragan Pantić, komandir vračarske policije, kaže da je bio u blizini škole kad je obavešten o navodnom događaju.

- To se nije dogodilo, rekao sam decidirano kad me je pozvao šef kabineta ministra policije Stefanovića. Ipak, policija se podigla na noge. Naš zadatak je da brinemo o svakom detetu - kaže on, a prenose beogradski mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    14. jun 2015 | 15:49

    Djeca su zeljna paznje,roditelji zaboravljaju da zagrle,poljube svoje dijete.Uzivajte u svojim najblizima,zivot brzo proleti.

  • Gd

    14. jun 2015 | 17:52

    Bas tako.Potpuno ste u prevu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA