Evo koliko vam para treba da se spremite za more NA BUVLJAKU! (FOTO)

Posetili smo buvljak, kako bismo otkrili koliko novca vam je potrebno da biste se ovde kompletno opremili za tople morske dane i sunčanu plažu

  • 19

Beograđani, koji se ovog leta spremaju za provod na moru, u velikom broju posećuju buvlju pijacu na Novom Beogradu. Kupaći kostimi, haljine za plažu, naočare, kreme, peškiri...sve možete naći na ovom mestu.

Ali...po kojoj ceni?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Posetili smo buvljak, kako bismo otkrili koliko novca vam je potrebno da biste se ovde kompletno opremili za tople morske dane i sunčanu plažu.

Na samom ulasku na pijacu, prvo što smo ugledali bile su naočare za sunce.

- Pogledajte, ove će vam sigurno odlično stajati. Cena je od 400 do 600 dinara, a za te pare nećete ih naći nigde u gradu - objašnjavao je prodavac, dok je veselo hvalio svoju robu.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Iako je bilo prilično rano, ljudi nije falilo. Užurbane devojke su razgledale raznobojne kupaće kostime, čija je cena varirala od 1.000 do čak 5. ooo dinara.

Dok su se starije gospođe odlučivale za jednodelne i jeftinije, mlade dame su birale jarke boje uz dosta detalja.

Preko puta, tezga sa peškirima. Plavi, crveni, žuti...kada ih pogledate, gotovo da ste već na vrelom suncu, uz dobar koktel i sjajno društvo. Koštaju od 700 do hiljadarke.

- Slabo ide prodaja. Nema narod para. Čak ni 500 dinara da izdvoji. Dođu, kupe po jednu stvar i odu. Neki pokušaju da se cenkaju - kaže Rade J., koji već godinama unazad radi na novobeogradskom buvljaku.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Iako se kese sa stvarima nisu previše iznosilo, na pijaci je i dalje bilo ljudi.

Japanke, koje će vam čuvati stopala po vrelom pesku koštaju od 800 do 1.000 dinara, dok su muški šortsevi oko 1.500 dinara.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Ono što će vam takođe sigurno zatrebati (ako već nemate) su putničke torbe. Najjeftinija je 2.500 hiljade, a najskuplja torba je 6.000 dinara. 

Dakle, ako se odlučite da ovde nabavite stvari za more, znajte da imate dve varijante:

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

NAJPOVOLJNIJA ponuda će vas izaći 6. 900 dinara!

NAJSKUPLJA ponuda je čak 15. 100 dinara!

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :-) <3

    18. jun 2015 | 21:41

    Što bi sve kupovali ? Peškir i torba i naocare i papuče i garderoba mogu i od prošle godine !!! Dokupi se samo kupaci i neka haljinica za plažu za ženski deo populaciji,a muški šorc za kupanje i neku majičicu i "vozi Miško" !!! Bitnije je otići na more,a ostalo moze i od prošlih godina :-)

  • trn

    18. jun 2015 | 21:41

    Gle gde je Wavrinka kupio sorc

  • Mihajlo

    18. jun 2015 | 21:06

    1500 dinara za muški šorc je mnogo, ako roba kineska ili turska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA