ŽENA PREŽIVELA HOROR U TRAMVAJU 2: Bilo je užasno, kočio je po nizbrdici!

- Oko 18.30 sati juče vozeći se tramvajem na liniji 2, doživeli smo neku vrstu horor vožnje. Zamislite to stanje, dok se tramvaj spušta i koči po nekoliko puta. Putnici i u strahu i zbunjeni - priča naša čitateljka Svjetlana P

  • 8

Žena pod imenom Svjetlana P. opisala je, kako kaže, pravu "horor vožnju" u tramvaju na liniji broj 2.

- Oko 18.30 sati juče vozeći se tramvajem na liniji 2, doživeli smo neku vrstu horor vožnje. Zamislite to stanje, dok se tramvaj spušta i koči po nekoliko puta. Putnici i u strahu i zbunjeni - priča Svjetlana P za "Blic".

Kako kaže sagovornica, vozač je čak ljutito odreagovao na komentar jednog od putnika i ponudio da svi kojima vožnja ne prija izađu na sred raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša.

Foto-ilustarcija: Flickr/Eli Duke Foto-ilustarcija: Flickr/Eli Duke

- Ovde se otvara pitanje da li je tramvaj već sa kvarom krenuo da vozi sa Pristaništa i u čemu se zaista vozimo svakog dana na posao, školu... Setite se da se na ovim prostorima, iako davno, dogodila jedna od najvećih tramvajskih nesreća u Zagrebu 1954. godine na Mirogoju - priča uplašena putnica.

Podsećamo, velika nesreća dogodila se i u Nemanjinoj ulici 2005. godine, kada se otkačila prikolica koja je prenosila tramvajske šine i sjurila se niz Nemanjinu ulicu, a zatim udarila u autobus i tramvaj.

Tada je bilo povređeno 15 ljudi.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rista

    17. jun 2015 | 15:05

    Sta se desilo na kraju, pa nije ti to tobogan baba da se spustas, mora da koci kada ide nizbrdo

  • Op

    17. jun 2015 | 17:18

    pazi ovu "zla devojcica" nigde veze s vezom nema

  • wexx

    17. jun 2015 | 14:34

    To su realni problemi beOgradjana, ukocio tramvaj vise puta nego sto treba, jao kako ste samo preziveli pakao? E beOgradjani, beOgradjani. Drzava u drzavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA