DECA U SUZAMA: Zbog nemaštine ne mogu da dobiju knjižice!

Nastavničko veće škole je, kako navodi direktor Miroljub Mosurović, donelo odluku da se ne uručuju knjižice đacima čiji roditelji nisu izmirili dugovanja prema školi.

  • 18

Deo đaka drugog razreda OŠ "Svetozar Miletić" u Zemunu ostali su u šoku i suzama jer nisu dobili knjižice pošto njihovi roditelji nisu na vreme platili ratu za knjige.

Deca su uredno pozvana na dodelu, shodno prilici, svečano su se obukla, i tek tada su saznali da neće dobiti knjižice. Neka deca su tada dobila knjižice i hvalila se, dok su druga koja su ostala bez knjižice, shodno svojim godinama, tugovala, a neka su i glasno zajecala. 

- Moja unuka je duboko patila, slomljene duše, sa pitanje mšta je pogrešila, kada je puno učila, sve znala i slušala - kaže za "24 sata" Milica Tripković Đalić, baka jedne od učenica.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Nastavničko veće škole je, kako navodi direktor Miroljub Mosurović, donelo odluku da se ne uručuju knjižice đacima čiji roditelji nisu izmirili dugovanja prema školi. Rekao je i da se većina roditelja usaglasila oko toga.

(Telegraf.rs / 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ®

    19. jun 2015 | 10:21

    I onda kazu skolovanje besplatno.

  • bokik

    19. jun 2015 | 10:00

    Trebalo bi direktoru uši izvući!!!! Bezobraznik jedan!!!!!

  • Dux

    19. jun 2015 | 10:18

    A tek ta fora sa knjigama,platis knjige,pa posle mora da ih vratis skoli.To je izmajmljivanje knjiga a ne prodaja.Skole dobro zaradjuju na nasoj deci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA