Od četvrtka u prodaji ''Bus plus'' dopune za jul

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice su u RK "Beograd" u Masarikovoj 5, GSP u Skenderbegovoj 47, TC Trg Republike i Deligradska 10

  • 0

Dopuna personalizovanih "bus plus" kartica za jul počeće u četvrtak, a korisnici javnog prevoza u Beogradu kartice će moći da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta.

Kako je objavljeno na sajtu Gradske uprave, prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice su u RK "Beograd" u Masarikovoj 5, GSP u Skenderbegovoj 47, TC Trg Republike i Deligradska 10.

Povlastice se mogu izvaditi ili produžiti i u Bulevaru Mihajla Pupina 10A, lokal 33 (Ju biznis centar), Tempo objektima na Vilinim vodama bb, na Auto-putu za Zagreb 35 i na Obrenovačkom drumu 3, kao i na Lastinim šalterima na Glavnoj autobuskoj stanici, u Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu, Barajevu i Sopotu.

Za informacije o kupovini i dopuni karata građanima je na raspolaganju služba Korisničkog servisa "Bus plusa" na broju 011 7155 155.

(Telegraf. rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA