Grmeće Ušće na Vidovdan

Nacionalna klasa, legendarne "fiće" ponovo će brundati na "starom mestu", omiljenoj stazi beogradskih šmekera na dva i četiri točka - Ušću!

  • 1
Automobil Zastava 750 popularni Fića Foto: Tanjug/ Jaroslav Pap

Na stazi dugoj 2.310 metara vozači iz Srbije i šest zemalja Evrope, njih oko 100, nadmetaće se za Nagradu Beograda 2015.

Nacionalna klasa, legendarne "fiće" ponovo će brundati na "starom mestu", omiljenoj stazi beogradskih šmekera na dva i četiri točka - Ušću.

Na Vidovdan, 28. juna, u organizaciji Sportskog auto-moto i karting saveza Srbije pod pokroviteljstvom AMSS, Beograda i Ministarstva omladine i sporta Srbije, na stazi dugoj 2.310 metara vozači iz Srbije i šest zemalja Evrope, njih oko 100, podeljeni u pet divizija, nadmetaće se za Nagradu Beograda 2015.

- Na čuvenoj stazi Ušće voziće ponovo "fića", ali i prototipovi, atraktivni automobili koji će, nadam se, privući veliki broj gledalaca - kaže Mirko Butulija, predsednik AMSS za "Večernje novosti".

Zbog trkačkog vikenda biće zatvoren i deo ulice od Brankovog mosta prema hotelu "Jugoslavija", GSP će, naravno, izmeniti i svoje trase, jer se preduzimaju sve neophodne mere da bezbednost trke bude na najvišem mogućem nivou.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA