UŽIVAJTE U DUNAVU I SAVI: Evo kako da besplatno krstarite ovim rekama!

Beograđani i gosti mogu besplatno krstariti i upoznati se grad sa reka svakog ponedeljka, srede i petka od 18 časova

  • 4

Sekretar za privredu Tijana Maljković prisustvovala je danas promotivnom krstrenju koje će tokom leta, svakog ponedeljka, srede i petka besplatno organizovati Jahting klub „Kej” u saradnji sa gradskim Sekretarijatom za privredu i Turističkom organizacijom Beograda.

Sekretarijat za privredu je prepoznao i podržao inicijativu da u okviru promocije reka i nautičkog turizma građanima i gostima Beograda pokloni besplatno krstarenje Dunavom i Savom. Beograđani i gosti mogu besplatno krstariti i upoznati se grad sa reka svakog ponedeljka, srede i petka od 18 časova.

- Tokom krstarenja građani će biti u prilici da vide Konjsko ostrvo, ušće Save u Dunav, deo Velikog ratnog ostrva, sportski centar „Milan Gale Muškatirović", Kulu Nebojša, Kalemegdan, Brankov most... Cilj krstarenja je upoznavanje grada sa reke, njegove istorije i kulture, o kojoj će posetioci jahting kluba „Kej” moći da čuju od profesionalnog vodiča na srpskom i engleskom jeziku – istakla je Maljkovićeva.

Ona je dodala da će ova besplatna akcija trajati od 01. jula do 1. novembra i pozvala Beograđane i goste prestonice da dođu i vide Beograd iz drugačijeg ugla.

Maršuta krstarenja: Jahting klub "Kej" – Konjsko ostrvo – Ušće ( srećna bova ) – deo Ratnog ostrva – SC "25.maj" – Nebojšinakula – Kalemegdan – Pristanište JRB – Brankov most – Pogled na Savske mostove - Muzej savremene umetnosti – Akvatorijum – Rečna flotila – Jahting klub "Kej".

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranka

    3. jul 2015 | 16:39

    Zasto se tako nesto ne organizuje i u Novom Sadu pa i mi bi negde gratis isli i upoznali Novi Sad sa obale pa i Beograd

  • Mr.VALJEVAC NO.1

    3. jul 2015 | 00:04

    Suuuper jedva cekam da dodjem u srbiju na odmor!!!lepa ideja ma da nemora za djabe bas ali tako se krece u bolja vremena!!bravo

  • Alen

    3. jul 2015 | 20:37

    Voznja besplatna ,a pice verovatno kost :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA