ZA NJIMA SE OKRETAO BEOGRAD: Gole šetale po ulici i šokirale sve oko sebe (FOTO)

Lepotice naše prestonice nekada ne biraju ni vreme ni mesto da obuku šorceve ili minjake, a sudeći po fotografijama koje ćemo vam prezentovati u ovom tekstu neke se ne libe iz kuće da izađu i u donjem vešu... Ali bukvalno

  • 20

Leto je stiglo u Beograd, a o tome svedoče i Beograđanke koje su se ovih dana mogle videti odevene u oskudnoj odeći.

Međutim, lepotice naše prestonice nekada ne biraju ni vreme ni mesto da obuku šorceve  ili minjake, a sudeći po fotografijama koje ćemo vam prezentovati u ovom tekstu neke se ne libe iz kuće da izađu i u donjem vešu... Ali bukvalno.

U prilog tome govori i tekst koji smo pre par dana objavili, gde je jedna mlada dama prošetala centrom Beograda u šorcu koji je više otrkivao nego pokrivao njenu pozadinu.

CEO BEOGRAD SE OKRETAO ZA NJOM: Polugola šetala u centru grada! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jedna mlada gospođica, možda buduća pravnica, je pre par meseci uslikana u zgradi Pravnog fakulteta odevena u uskoj crnoj haljini, koja je daleko više otkrivala nego pokrivala.

Polugola došla na ispit na Pravnom fakultetu u Beogradu! (FOTO)

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Stanovnici zgrade u samom centru Zemuna, ostali su u šoku nakon što ih je jedne večereri u ulazu dočekao užasan prizor – mlada devojka, svučena do pojasa sedela je i klatila se na stepenicama sa iglom zabodenom u venu!

GOLA NARKOMANKA U ZGRADI: Igla joj je virila iz ruke, skinula se do pojasa! (FOTO)

Jeste da idu lepi dani i da o ukusima ne treba raspravljati, ali Beograđanke obratite malo pažnju kada je oblačenje u pitanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA