BEOGRAD IMA ŽENU HEROJA: Evo kako je lepa policajka Jelena (41) PRETUKLA KRIMINALCA!

Napadač je prvo prišao Jeleni G. i odgurnuo je. Usled udarca u grudi, ona je pala, a onda je ošamario komunalnog policajca i udario ga u levu ruku. Tada je ona izvadila palicu i nekoliko puta udarila napadača u glavu

  • 34

Komunalna policajka Jelena G. (41) izvadila je palicu da bi odbranila kolegu u noći između ponedeljka i utorka u naselju Braće Jerković i pretukla člana voždovačkog klana M. J. (48).

Do incidenta je došlo jedan sat nakon ponoći, kada je M. J. nasrnuo na Jelenu i njenog kolegu dok su fotografisali nepropisno parkirano vozilo na zelenoj površini.

- Muškarac je bio pod dejstvom alkohola i započeo je raspravu sa njima. Policajci su mu rekli da nastavi dalje, a on je još agresivnije odgovorio "Šta da nastavim dalje?" i nasrnuo na njih - kaže izvor blizak slučaju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Napadač je prvo prišao Jeleni G. i odgurnuo je. Usled udarca u grudi, ona je pala, a onda je ošamario komunalnog policajca i udario ga u levu ruku. Tada je ona izvadila palicu i nekoliko puta udarila napadača u glavu. Ubrzo je stigla i druga patrola i privela agresivnog muškarca u policijsku stanicu Voždovac.

Kasnije se ispostavilo da je napadač odranije poznat policiji i da je član voždovačkog klana. Jelena, koja od početka radi u Komunalnoj policiji, nije želela da priča za novine, ali u policiji kažu da je za primer.

- Kod nas su svi ravnopravni, bez obzira na pol, tako da je osnovno pravilo rada da zaštitiš kolegu u nevolji. Ona je to uradila i to je normalno. - ističu u toj službi.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zile

    8. jul 2015 | 12:40

    A mene i moju suprugu napadne lopov u rodjenu kucu i jos od njega dobijemo po koji samar da bi na kraju morali da mu damo jos para sto nas je pretukao!!ne smem da reagujem i napadnem jer se bojim ovog naseg zakona!!

  • Miki

    8. jul 2015 | 12:20

    Bravo.To je prekoracenje sluzbenog ovlascena,palicom se ne smeju nanositi udarci po glavi.Kad znate da napadate policajce sad i branite,pa napisite tekst kako bi trebalo prosiriti prava policajaca.

  • 21

    8. jul 2015 | 12:31

    sada lepo tužiti ''lepu jelu'' za prekoračenje ovlašćenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA