TALENAT NEMA CENU: Dva brata godinama sviraju po prevozu, a niko ih ne primećuje! (FOTO) (VIDEO)

- Snalazimo se kako znamo i umemo. Važno nam je da ne gladujemo - izjavio je Senad

  • 22

Beograđani se, svakog dana, susreću sa njima dvojicom po raznim linijama gradskog prevoza, i ponekada im udele nešto sitno baš zbog malog i radosnog osmeha koji im navuku. Jedan svira harmoniku, dok drugi ide po prevozu i ubira sitninu za ponuđenu zabavu.

Reporter Telegrafa je upoznao dva rođena brata, Senada (16) i Kikija (6), koji dve godine sviraju po gradskom prevozu, i time zarađuju za život. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Niko me nije naučio da sviram harmoniku. Sam sam krenuo da je učim, i još nisam naučio dovoljno, ali zato želim da uspem u ovome što radim - rekao je Senad, koji je trenutno na raspustu.

Dok Senad svira, mali Kiki ide kroz prevoz sa kačketom u znaku da putnici u autubusu udele neku paru za umetnika. Senad svojim umećem i znanjem sviranja harmonike, postideo bi i vrsne muzičare, koji se još muče da savladaju neke osnove.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ne znam kako to radim, možda mi je u krvi - nasmejao se Senad, pa nastavio - Otac nam isto svira, kao i naš deda, možda je zbog toga.

Završetkom pesme, mnogi putnici su ubacili novčanice u Kikijev kačket, i pohvalili Senadovo iskustvo za harmonikom.

- Snalazimo se kako znamo i umemo. Važno nam je da ne gladujemo - zaključio je Senad, dok je njegov mlađi brat stidljivo gledao u pod.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Apelujemo na sve građane da pomognu koliko god mogu ovoj dvojici mladih i hrabrih momaka.

POGLEDAJTE SNIMAK KAKO SENAD SVIRA ĐURĐEVDAN:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA