AUTOBUSI PUNI PERVERZNJAKA: Ispovesti beogradskih devojaka iz prevoza koje će vas slediti!

Imala je 20 godina i sama je morala da se obračuna sa kako je napisala ''matorim otkopčanim šlicem''. Niko nije prstom mrduno, niti je rekao reč

  • 87

Tekst o pedofilu koji je uslikan u ruskom prevozu pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama.

PEDOFIL je seo pored slatke TINEJDŽERKE, a ono što su drugi ljudi uradili povodom toga će vam vratiti nadu u čovečanstvo (VIDEO)

Naime, mnoge devojke su putem Fejsbuk komentara ili komentara na našem sajtu počele da pričaju svoja iskustva, ali ima i onih koji su bili očevici takvih scena u kojima su starije osobe ''vaćarile'' devojke.

Jedna devojka je ispričala priču koja nikoga ne bi ostavila ravnodušnim. Dok je bila prva godina fakulteta, manijak joj se približio i više nego što treba. S obzirom da je dete sa sela, ona je ćutala. Moguće je da je još neko primetio šta se događa, ali nije hteo da reaguje, pa nije ni ona. Slična situacija joj se dogodila relativno skoro u autobusu Beograd - Kraljevo, isto nije nikome prijavila već je kaišima torbe išibala bolesnika po ruci, pa se povukao.

manijak hvata devojku za guzu

Nešto drugačija situacija se desila devojci o koju je manijak besramno trljao svoj polni organ. Bila je prva godina srednje škole, '96 godine kada joj se sve to desilo. Međutim, ona nije ćutala već ga je laktom udarala u rebra i isprozivala pred punim autobusom, pa je izašao na prvoj stanici.

Bila je srednjoškolka 16, 17 godina. Nosila je trenerku i vozila se gradskim prevozom. Jedan stariji gospodin stajao je iza nje. Opet niko nije reagovao, iako su svi videli. Odmakla se par puta, ali je on pratio u korak. U njoj je proključala bes, izvadila je metalnu turpiju za nokte iz ranca. Sam se odmakao uz psovke.

Jedna devojka je napisala da kada je imala 20 godina sama morala da se obračuna sa, kako je napisala, ''matorim otkopčanim šlicem''. Niko nije prstom mrduno, niti je rekao reč.

Međutim, postoji i druga strana slike ovakih situacija. Dešava se da i same devojke, tačnije klinke se same nameću, kikoću i na taj način privlače pažnju pedofila.

Foto: Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva Foto: Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

O tome svedoči i komentar jednog dečka koji je bio svedok jednoj sličnoj situaciji.

Naime, kako kaže, pored njega se jedan tip naslanjao na jednu devojčicu koja je stajala u busu sa drugaricom. Hteo je da odreaguje i da ga izmlati, ali kada je čuo o čemu njih dve pričaju i kako se nameštaju i menjaju mesta, i kako se cikoću lagano je izašao na sledećoj stanici.

Devojke, ne budite žrtve, već dignite svoj glas i ruku ako treba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frend

    21. jul 2015 | 21:49

    Juce, kada sam posao na posao primetio sam devojku'zenu koja je obukla belu haljinu i lepo se svr vidi. Jeste, vrucina je, ali, svima je. Mislim da je jako svesna sta cini.Po meni to nije u redu. Neznam, mozda gresim. Po meni je to cista nezrelost.

  • Branka

    21. jul 2015 | 21:27

    Devojke danas setaju polugole pa zato nije ni čudo što ih spopadaju.

  • Genius

    21. jul 2015 | 20:55

    Iskustvo decka sa kraja teksta dosta opisuje situaciju i bolest naseg drustva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA