HAOS NA BEGRADSKOM AERODROMU! Divlji taksista napao komunalce!

Taksista je napa patrolu komunalne policije i pretio je policajcima, nakn čega je uhapšen i odvezen u policijsku stanicu u Surčinu

  • 1

Jutros na Aerodromu ''Nikola Tesla'', nelegalni taksista Predrag Marković napao je patrolu Komunalne policije. Marković je potom uhapšen i odvezen u policijsku stanicu u Surčinu.

U saopštenju Komunalne policije je navedeno da pored činjenice da je prekršio više odluka Grada Beograda koje se odnose na taksi prevoznike, Marković je pretio komunalnim policajcima i nije želeo da preuzme svoj primerak prekršajnog naloga, prenosi Tanjug. Takođe se u sapštenju navodi da se sat vremena nakon ponoći, tokom kontrole zone aerodroma, pred službeno vozilo isprečio je automobil kojim je upravljao Marković koji se napustivši vozilo uputio prema patroli Komunalne policije i pokušao da se fizički sukobi sa njima.

- Pokušaj patrole da umiri sugrađanina nije uspeo, a kada je Marković nasrnuo na komunalnog policajca, uhapšen i odvezen u policijsku stanicu u Surčinu - istaknuto je u saopštenju.

Kako je navedeno, komunalna policija je intervenisala i postupila u skladu sa ovlašćenjima.

(Telegraf.rs /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedjabgd

    22. jul 2015 | 22:26

    Baš lep doček kada stranci dođu u Srbiju! Da mi je znati koga divljaci toliko godina podmicuju...a poštene taksiste kažnjavaju za svakakve gluposti...prvo sam ja ugrožen što moram pozvati taksi pa ići sa stvarima do spomenika...sra mo ta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA