Devojka šetala ulicom, a onda upala u šaht DUBOK 7 METARA usred Beograda!

U spasavanju devojke učestvovali i vatrogasci

  • 13

Rano jutros u centru Beograda povređena je devojka kada je propala u šaht dubine oko 7 metara, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je agenciji Beta rekla da je oko četiri sata na uglu Bulevara Despota Stefana i Palmotićeve ulice, devojka od oko 23 godine, propala kroz šaht.

Macura je navela da su u spasavanju devojke učestvovali i vatrogasci i da je ona bila svesna, kao i da je sa tupom povrede glave i oguljotinama prevezena u Urgentni centar.

- Hitna pomoć intervnisala je tokom noći 116 puta, od čega na javnom mestu 22 puta. Za pomoć su se javljali hipertenzičari, građani sa blagim oblikom sunčanice, kao i porastom temperature - kazala je Macura.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    24. jul 2015 | 08:21

    Nije ni cudo kad stalno kradu sahtove a niko im ne staje na put. Zna se ko krade i ko vozi razdrndane neregistrovane razvaljene masine po gradu. Zasto oni ne moraju da registruju te sklopocije i to je vozilo. Dokle treba da zatvaramo oci pred takvim idiotlucima. Zasto to mi svi trpimo a oni nesmetano kradu i nose gvozdje na otpade i naravno niko ne odgovara niti bude krivicno gonjen ! ! ! DOKLE OVAKO ???

  • Miroslav M.

    24. jul 2015 | 08:40

    I to se dešava u sred Beograda.

  • Nadal

    24. jul 2015 | 10:48

    Ne osudjujte devojku tako lako! Mozda se vracala ili isla na posao, i svakako ni ja ne gledam gde stajem u sred grada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA