CRVENI AUTOBUSI U BEOGRADU: Evo kada ćemo se njima voziti!

- Od 1. januara ćemo krenuti, i sa privatnim pravoznicima i sa vozilima gradskog saobraćajnog preduzeća, da uvodimo vozila crvene boje - rekao je gradonačelnik Beograda

  • 6

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će se od 1. januara sledeće godine početi sa uvođenjem crvenih vozila gradskog prevoza, s obzirom da su Beograđani u većini glasali da to bude boja vozila kojima se prevoze.

KAMERE PO AUTOBUSIMA: Video nadzor po vozilima GSP-a do kraja novembra!

- Pustili smo Beograđane da izaberu boju svih vozila gradskog prevoza i to će, što su pokazale ankete, biti crvena boja. Od 1. januara ćemo krenuti, i sa privatnim pravoznicima i sa vozilima gradskog saobraćajnog preduzeća, da uvodimo vozila crvene boje - rekao je Mali novinarima u Skupštini grada.

FOTO TANJUG / DANILO PETERNEK FOTO TANJUG / DANILO PETERNEK

On je naveo i da će biti organizovan tender za privatne autoprevoznike koji će prevoziti građane od 1. januara sledeće godine, a podsetio je i da će biti uvedena nova mreža linija.

Sva vozila će, podsetio je gradonačlenik, imati video nadzor, besplatan internet, klima uređaje i brojače putnika, odnosno biće opremljena po najvišim standardima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djeno

    28. jul 2015 | 18:48

    vratite cirilicu sa gradskog prevoza i pitam se ko je uopte skinuo

  • Gagi

    28. jul 2015 | 16:23

    To volim kad su zvezdaški.

  • Ivan

    28. jul 2015 | 18:29

    Cista budalastina trosenje para milioni litara farbe mnogo smo bogati rasipnici popraviti autobuse koji su ocajni linija 26 kao primer i sad nas gone kupuj kartu ko je lud zasta da bacamo pare prljavi autobusi dal se uopste ciste kad krenu iz garaze vozaci luduju kad voze klima to je naucna fantastika i jos mnogo toga a red voznje to nepostoji bolje postavljati terminale dolazaka autobusa na stajalistima jer se ubismo od cekanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA