IZNELI SU ME IZ LOGORA KAO BEBU, U KUTIJI ZA CIPELE: Priča ove Beograđanke ostaviće vas bez reči! (FOTO)

- Moja majka je bila u sedmom mesecu trudnoće kada se porodila u logoru i donela me na svet. Bilo je dva sata posle ponoći. Moj stric, Dragoljub, onako malu, stavio me je u kutiju za cipele koja je bila napunjena vatom i tako me izneo iz logora - priča Ester Bajer, kojoj je rat obeležio ceo život

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pravednik Medju Narodima
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bosna

    04. avgust 2015 | 22:05

    @hercegov grad Nedicevci, Ljoticevci, Cetnici i Srpska Policija nisu sluzili Nemcima. Takodje, Nedicevci, Ljoticevci , Cetnici i Srpska Policija nisu nista uradili Jevrejima, Srpski Jevrejima. Registraciju Jevreja u Srbiji su vrsili iskljucivo Nemci. Jevrejska Policija bila je Nemacka i Srbi i Srbija nemaju veze sa time. Srbi nisu priveli, prokazali, uhapsili i sproveli Jevreje u Logore. U Hrvatsko-Nemackom Logoru Sajmiste, Nemci su pobili polovinu svih Srpskih Jevreja. Srbija i Srbi su spasavali Jevreja od Nemaca i Italijana i zato Srbi imaju 135 Pravednika Medju Narodima.

  • Bosna

    04. avgust 2015 | 21:24

    @hercegov grad Gospodine, vi necete da uspete da za sve okrivite Srbe i Srbiju. Kazete da za to nisu krivi Srbi, ali po vasem kometaru sudec, vi upravu krivite Srpski narod. Nedicevci, Ljoticevci, Cetnici i Srpska Policija nisu sluzili Nemcima. Takodje, Srbi nisu priveli, prokazali, uhapsili i sproveli Jevreje u Logore. Srbija i Srbi su spasavali Jevreje tokom Drugog Svetskog Rata. Srbija i Srbi imaju 135 Pravednika Medju Narodima, vise od bilo kojeg drugog naroda na prostoru bivse Jugoslavije.

  • Pravednik Medju Narodima

    04. avgust 2015 | 20:48

    @hercegov grad Daj molim te da ne prosipas neistine. Srbi NISU uhapsili, prokazali, zarobili i proveli Srpske Jevreje u logore. Ljoticevci, Nedicevci i Cetnici NISU sluzili Nemcima i Nemackom okupatoru. Srpska Policija, Nedicevci Cetnici i Ljoticevci nisu sluzili Nemackom okupatoru i Nemcima. Srbi su spasavali Jevreje od Nemackog Okupatora. Srbija i Srbi imaju najvise pravednika na podrucju bivse Jugoslavije. Srbi nisu uhapsili, prokazali , zarobili i proveli Jevreje u Logore. Logor Sajmiste bio je na teritoriju vase voljene Nezavisne Drzave Hrvatske. Cetnici, Nedicevci, Ljoticevci i Srpska Policija NISU sluzili Nemcima i Nemackim Okupatorima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA