Zakupci iz Depoa od septembra u novom prostoru

Montažno demontažni kompleks imaće 20 boksova površine do 30 metara kvadratnih koji će funkcionalno i komunikaciono biti povezani u zajedničku celinu

  • 2

Direktor JKP "Gradske pijace" Ivan Sočo izjavio je da je planirano da se zakupci iz TC "Depo" početkom septembra usele u montažno-demontažni kompleks čija je izgradnja u toku.

Grad će rekonstruisati uništeni Depo (FOTO)

Montažno demontažni kompleks imaće 20 boksova površine do 30 metara kvadratnih koji će funkcionalno i komunikaciono biti povezani u zajedničku celinu.

Kompleks će se prostirati na ukupnoj površini 700 metara kvadratnih sa 88 prodajna mesta. Prodajni prostor u boksovima biće pregrađen metalnim panoima, dok će sa krova sa izraženim vrhom i otvorom biti prirodna ventilacija i cirkulacija vazduha.

Sočo je juče obišao gradilište na pijaci "Smederevski đeram" gde su u toku radovi na izgradnji montažno-demontažnog kompleksa predviđenog za zakupce iz TC "Depo".

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

EPILOG POŽARA U DEPOU: Ugrožen opstanak 1.000 osoba, zakupci očajni!

- Tokom jučerašnjeg dana završeni su radovi na asfaltiranju platoa površine 700 metara kvadratnih u delu pijace gde će biti postavljena montažno-demontažna konstrukcija, kao i četiri prilaza za potrebe kretanja invalida - kazao je Sočo, a saopštile Gradske pijace.

U toku ove sedmice počeće se sa postavljanjem montažne konstrukcije objekta počev od prvog boksa od Bulevara kralja Aleksandra, naveo je Sočo i dodao da je završetak radova i useljenje zakupaca planirano početkom septembra iako je rok prema konkursnoj dokumentaciji 55 dana.

- Zakupcima iz TC ''Depo'' želimo što pre da obezbedimo početak rada u novom komleksu kako bi na vreme svoju robu ponudili našim sugrađanima uoči početka nove školske godine - kazao je Sočo.

Tržni centar "Depo" izgoreo je 23. avgusta prošle godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. avgust 2015 | 19:01

    A na starom mestu verovatno garaze........parking mesta.........

  • Mala

    4. avgust 2015 | 15:12

    Haos su napravili na pijaci. Mora da nisu prošli vikendom. Biće depo, ali ćemo se svi ugusiti i padati u nesvest. Napravili su pravi pakao, a hoće navodno da ožive pijace. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA