KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Šest osoba povređeno, među njima i maloletnica (16)!

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 118 intervencija od kojih 27 na javnim mestima

  • 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, od kojih četiri teže, među kojima i 16-godišnja devojka.

- Dve osobe su teže povređene u udesu koji se dogodio oko 22.40 sati u Ulici Deseti oktobar u Velikoj Moštanici - rekla je Macura.

Devojka stara oko 16 godina, suvozač na motoru, zadobila je prelom jagodične kosti, razderotine na glavi, gornjoj usni i kolenu i povredu ramena, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Muškarac star oko 20 godina, vozač motocikla, zadobio je prelom ključne i nosne kosti, povrede glave, vrata, grudnog koša i stomaka, razderotine glave i kolena, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U udesu oko 20.25 sati u Ulici patrijarha Joanikija, odnosno na Vidikovačkom vencu, muškarac star oko 42 godine je zadobio otvoreni prelom potkolenice, obilno je krvario, a prevezen je u Urgentni centar.

Tom prilikom muškarac star oko 36 godina zadobio je kontuziju glave i prevezen je u Urgentni centar, dok devojčica uzrasta tri godine nije imala vidljive povrede.

Mladić star 25 godina, vozač motocikla, je oko 15 minuta posle ponoći na obilaznici oko Beograda u delu od Pupinovog  mosta ka Borči zadobio oguljotine boka i kolena i bio je bez svesti, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Saša Petrović Foto-Ilustracija: Tanjug/Saša Petrović

Žena stara 54 godine je u udesu oko 00.02 časa na Kružnom putu u delu od Resnika ka Avali zadobila kontuziju rebara, ali je odbila transport u bolnicu.

Tom prilikom dvojica dečaka uzrasta četiri i osam godina nisu imali vidljive povrede, pa su roditelji odbili njihov transport u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 118 intervencija od kojih 27 na javnim mestima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA