RIBA MONSTRUM: Da li je ovo SOM koji je ujeo kupača na Adi Ciganliji? (VIDEO)

Redakcija Telegrafa dobila je snimak, napravljen pre nekoliko godina, na kojem se vidi uhvaćena riba za koju se pretpostavlja da je som

  • 25

Danas se u medijima pojavila vest da je kupača Branka Krsmanovića (66) ujeo som na Adi Ciganliji.

Mnoge ljude ovaj događaj podsetio je na legendu koja godinama kruži Beogradom, a to je da na dnu jezera živi ogroman som koji u jednom dahu može da proguta celog čoveka.

BEOGRAĐANI U PANICI: Som ujeo čoveka na Adi Ciganliji!

Naime,njega je dok se kupao ujelo nešto za šta on smatra da je som.

U jezeru ima i drugih riba, ali one su male. Ugrizla me neka veća riba.

Redakcija Telegrafa dobila je snimak, napravljen pre nekoliko godina, na kojem se vidi uhvaćena riba za koju se pretpostavlja da je som.

Pogledajte video i uverite se sami:

(Telegraf.rs / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X Pera X

    13. avgust 2015 | 22:52

    Ako je ovo na snimku som,onda sam ja antilopa

  • Tako nekako

    13. avgust 2015 | 22:33

    Ima somova sigurno . Prosle godine sam se kupao sa decom u plicaku, radni dan nigde zive duse. U jednom trenutku kao da me nesto ocesalo po ledjima. Pogledam klinci ispred mene i gospodja koja je stajala do clanaka u plicaku. Kaze ona gospodine jel ste ga videli. Pitam koga,kaze soma i pokaze prstom ka njemu kako pliva ka dubini. Skocim i ugledam stvarno veci primerak. Nije mi bilo svejedno. I posle iz price sa gospodjom saznam kako njen brat cesto preplivava adu sa maskom za ronjenje i kaze kad bi ljudi mozda znali kolikih primeraka ima u adi ne bi se usudili u tolikom broju da plivaju.

  • spanac

    13. avgust 2015 | 23:21

    Davno je to bilo kad sam u nekim nasim novinama procitao da je za vreme tita, rusija u saradnji sa nasim strucnjacima ukrstili ribu vrlo skicnu somu, da je ta mladj pustena u srbiji na dva mesta i u jos par zemalja... Da su zbog velikog rasta ribe, adu vise puta minirali, pretrazivali i da nisu uspeli da je uniste... Tekst je bio detalja. I na dve straneci, davno to bese pa ne pamtim sve!! Ali je bilo objavljeno!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA