ZAPALIO SE TRAMVAJ NA SLAVIJI: Putnici u panici, ulazna vrata se zaglavila!

- Vatra nije delovala veliko, ali je bilo mnogo dima. Vozač isprva nije primetio da tramvaj gori, dok mu na to nije ukazao vozač drugog tramvaja, ali je brzo izašao napolje i zajedno su ugasili vatru aparatom - rekao je jedan od očevidaca

  • 1

Tramvaj na liniji dva danas se oko 15 časova zapalio prilikom skretanja na stanicu u Nemanjinoj ulici na Slaviji. Zapalila se instalacija, a brzom reakcijom vozača sprečen je potencijalni požar.

SUDAR AUTOBUSA I TRAMVAJA U CENTRU: Automobil izazvao nesreću, pa otišao bez zaustavljanja!

- Vatra nije delovala veliko, ali je bilo mnogo dima. Vozač isprva nije primetio da tramvaj gori, dok mu na to nije ukazao vozač drugog tramvaja, ali je brzo izašao napolje i zajedno su ugasili vatru aparatom - kaže jedan od očevidaca.

Kod nekolicine putnika vatra je izazvala paniku, jer su se jedna ulazna vrata zaglavila.

- Ljudi su se uspaničili kad su shvatili da su vrata zaglavljena, pa su ih na silu otvorili cimanjem - rekla je jedna od putnica.

Dispečeri GSP- a kažu da nisu primetili požar i da im niko nije prijavio ovaj incident.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WWW

    15. avgust 2015 | 00:20

    PA KAKAV KOMENTAR...NE PRODJE DAN A DA SE NE ZAPALI VOZILO GSP-A...A KLIME INTERNET...TO AKO OSTANE NEKO VOZILO...A POBOLJSANA NAPLATA ,KONTROLORA KO MORE...PA STVARNO NAM DOBRO IDE...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA