BESPLATAN WI-FI U GRADSKOM PREVOZU: Sve o bežičnom internetu u vozilima GSP!

Beograđani i gosti Beograda trenutno mogu da koriste besplatan internet u 30 novih tramvaja i 30 autobusa, a na svakom vozilu je to i označeno

  • 7

Besplatan bežični internet postavljen je u 60 vozila GSP-a, a u narednih nekoliko dana biće ugrađan u ukupno 100 vozila. Nakon toga, Telekom Srbija će GSP "Beograd" isporučiti još 300 wi-fi uređaja, rekao je danas gradonačelnik Siniša Mali i dodao da će do kraja septembra ove godine ceo vozni park ovog preduzeća biti pokriven bežičnim internetom.

Beograđani i gosti Beograda trenutno mogu da koriste besplatan internet u 30 novih tramvaja i 30 autobusa, a na svakom vozilu je to i označeno.

Beograd je evropska metropola, sa sve većim brojem turista, i važno je da odgovorimo na sve zahteve digitalne ere. Ovo je dobra vest za sve Beograđane, ali i za goste koji dolaze iz inostranstva – kaže Mali.

Uvođenje besplatnog interneta u vozila GSP-a rezultat je saradnje Grada Beograda i Telekoma Srbija, a deo je plana obnove i unapređenja voznog parka JKP GSP „Beograd” za period 2015–2019. Osim besplatnog interneta, u okviru ovog plana do kraja godine je i 30 novih autobusa.

Do kraja oktobra vozni park GSP "Beograd" biće bogatiji za 30 solo niskopodnih autobusa. Ovaj tip autobusa najviše nedostaje glavnom gradu, a poslednji put su kupljeni 2008. godine. Obnovu voznog parka radimo sistemski, nastavljamo konsolidaciju preduzeća, i ujedno radimo na ovim ulaganjima u kvalitet i kvantitet vozila – rekao je gradonačelnik.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • poCETNIK

    24. avgust 2015 | 15:47

    Ne valja ,ima vozači da bleje na internetu muškarci na live score žene na fejsu a ja na telegrafu nagrabusismo ;)

  • laki

    24. avgust 2015 | 15:57

    A u Novom Sadu ni novih buseva,klima a kamoli wifi....

  • Rale

    25. avgust 2015 | 16:58

    Lepo sednem u udoban tramvaj kružim gradom sa internerom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA