Uređeni prilazi plaži ''Lido'' (FOTO)

Prilazna staza sa obe strane pontonskog mosta je betonirana u širini od 5 metara što će značajno olakšati pristup posetilaca Velikom ratnom ostrvu

  • 6

Nakon inicijative predsednika opštine Zemun Dejana Matića izgrađen je prilaz plaži „Lido“ i uređen zemunski kej oko prilaza pontonskom mostu koji vodi ka ovoj plaži.

LEPA VEST ZA ZEMUNCE: Počelo sređivanje prilaza pontonskom mostu (FOTO)

Prilazna staza sa obe strane potonskog mosta je betonirana u širini od 5 metara što će značajno olakšati pristup posetilaca Velikom ratnom ostrvu, kao i kretanje osoba sa invaliditetom, starijih sugrađana i male dece u odnosu na do sada nebezbedan, strmi prilaz.

- Kao odgovorna lokalna samouprava razvijamo Zemun u svim pravcima. Tražimo najbolja rešenja za nedostajuću infrastrukturu kako u prigradskim naseljima, tako i u centru Zemuna - rekao je predsednik Matić i dodao:

- Infrastrukturni projekti su nam veoma važni, ali nećemo zanemariti ni jednu oblast života građana Zemuna. Za dve godine mnogo toga smo završili, a nove projekte započeli. Želim da Zemun postane bolje i lepše mesto za život i na tome naporno i posvećeno radimo - izjavio je predsednik opštine Zemun.

Foto: opština Zemun Foto: opština Zemun

Zajedno sa JKP ''Zelenilo Beograd'' i JKP ''Gradska čistoća'' zelene površine su uređene na prilazu i oko pontonskog mosta na strani Zemunskog keja, uklonjeno je šiblje, rastinje, rečni nanosi i smeće, što je primer efikasnog i koordiniranog rada opštine Zemun i Grada Beograda.

Foto: opština Zemun Foto: opština Zemun
Foto: opština Zemun Foto: opština Zemun

U saradnji sa javnim komunalnim preduzećima i sa udruženjima građana, opština Zemun će u narednom periodu intezivirati organizovanje ovakvih i sličnih akcija na celokupnoj teritoriji opštine.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: zemun.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    1. septembar 2015 | 17:20

    sram ih bilo,sve je ovo lepo ali mogli su pre sezone da odrade sve ovo!! pritom danas i ovih dana je 40 stepeni ako ne i 10 preko toga!!! oni su juce ugasili vodu,tuseva znaci nema ni vode nema za pice,a pritom su i skinuli most!!! zasto ada i dalje radi a nase lido je od jednom prazno,zasto ad placamo 200 dinara prevoz za camac koji potrosi 100 grama goriva a sa 200 dinara od samo jedne karte moze da kupi litar i po! vreme je da neko skrene paznju na sve ovo!!! ajmo Zemunci!!!

  • Nina Jerković

    1. septembar 2015 | 20:13

    Добро су се сетили да је заврше за "јесењу и зимску сезону купања"

  • Nja

    1. septembar 2015 | 17:01

    Super, godinama izvrcemo zglobove tu! Jos ono smece iz vode da ociste kod ulaza na ponton, i bice lepo... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA