UŽIVAĆETE NA TAŠU: Otvoren moderan wellness i spa centar

- Srećni smo što objekat dobija evropski nivo - rekao je Vesić na otvaranju jesenje-zimske sezone i istakao da se u zatvoreni deo centra ništa nije ulagalo skoro 15 godina

  • 2

Sportski centar Tašmajdan, od ruiniranog, postaje renomirano mesto za rekreaciju, gde je danas zvanično otvoren savremeni velnes i spa centar, sagrađen iz sopstvenih sredstva, zahvaljujući čemu uprava i gradska vlast očekuje tokom zime 20 do 30 odsto više posetilaca.

Bili smo na noćnom kupanju na Tašu, evo šta nas je tamo sačekalo pored prelepih devojaka (FOTO) (VIDEO)

Novootvoreni velnes i spa centar može da se "nosi" sa bilo kojim privatnim centrom u gradu, rekao je gradski menadžer Goran Vesić, očekujući da će tokom zimske sezone kroz bazene SRC proći oko 200.000 ljudi, za oko 30 odsto više nego u prošlogodišnjoj sezoni.

- Srećni smo što objekat dobija evropski nivo - rekao je Vesić na otvaranju jesenje-zimske sezone i istakao da se u zatvoreni deo centra ništa nije ulagalo skoro 15 godina.

On je podsetio da je tokom leta bazene posetilo oko 65.000 ljudi, dok je član Gradskog veća Dragomir Petronijević istakao da je Tašmajdan u 2013. godini od grada dobio subvencije od 76 miliona dinara, a dugovanja su bila 123 miliona. U 2014. godine subvencija je bila 16 miliona, a dug je smanjen za oko 70 odsto, rekao je on.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Za ovaj centar više neće biti subvencija, jer nema potrebe - rekao je Petronijević, smatrajući da po njegovoj proceni popularni Taš sada ima jedan od najboljih velnes centara i da je najveća pohvala kada se kaže da centar izgleda kao privatni.

Gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak podsetio je da je Taš od ruiniranog centra, pre samo godinu i po dana, postao centar kojim će Beograđani moći da se ponose ali i da po niskim cenama uživaju u uslugama i rekreaciji.

Direktor SRC Tašmajdan Milan Novović podsetio je da je voda na bazenu i do sada bila najkvalitetnija i obećao da će tako biti i ubuduće, jer je planirana ugradnja još boljih higijenskih filtera.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

U centru je, između ostalog, sređeno podno grejanje, zatvoreni bazen, rekao je Novović i najavio da 20. septembra počinje da radi i ledena dvorana, a da se uskoro očekuje i završetak rekonstrukcije otvorenog stadiona.

U okviru velnes i spa centra su bazen, sobe za masažu, sauna, najmodernije sprave u teretani i drugi prateći programi.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    4. septembar 2015 | 18:26

    Taš,institucija!Bio i ostao!

  • Ani

    4. septembar 2015 | 20:06

    Bravo za Tas,bilo je krajnje vreme da se objekat sredi i modernizuje. Volela bih, da se to uradi i u sportskom centru Banjica,koji je ostao zapusten,i ciji su uslovi i usluge katastrofalne za nas grad, i za nas ,ljubitelje bazena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA