Postupak protiv vozača koji je skoknuo po burek usred vožnje!

Obavešteni smo od novinara Telegrafa o tom slučaju, i on će se razmatrati od ponedeljka, kažu u "GSP Beograd"

  • 0

Portparol "GSP Beograd" Slavica Stevanović izjavila je za Telegraf.rs da će postupak protiv nesavesnog vozača, koji je zaustavio tramvaj u Požeškoj ulici na Banovom brdu, tačno prekoputa mini-pekare, kupio doručak,  preskačio ogradu i vratio se u kabinu, početi od ponedeljka.

- Obavešteni smo od vašeg novinara o tom slučaju i on će se razmatrati od ponedeljka. Pregledaćemo snimak, utvrditi odgovornosti i ukoliko se ona utvrdi, on će snositi posledice - rekla je Stevanovićeva.

Ona je dodala da nadležni organi u "GSP Beograd" ne rade preko vikenda, pa se zato čeka ponedeljak, a zbog ovakvih propusta odmah se pokreće disciplinska odgovornost.

Inače, u preduzeću trenutno radi oko 1.000 vozača, a njima je strogo zabranjeno telefoniranje, pušenje u kabini, slušanje muzike i razgovor s drugom osobom tokom vožnje. Unutrašnja  kontrola, koja uhvati vozača u prekršaju, disciplinski ga kažnjava.

U slučaju bilo kakvog problema, putnici moraju da prijave slučaj "GSP Beograd", telefonom ili elektronskom poštom.

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA