ŠARENI BEOGRAD: Za dva dana počinje FESTIVAL CVEĆA!

Raznovrstan sadržaj festivala okupiće sve generacije, akcentovati primenjenu pejzažnu arhitekturu i dizajn eksterijera, urbanu ekologiju, prikazati domaće i svetske trendove i inovacije

  • 0

U parku „Manjež” u petak i subotu održaće se šesti po redu Beogradski festival cveća, koji su podržali Sekretarijat za kulturu i Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima Grada Beograda.

Raznovrstan sadržaj festivala okupiće sve generacije, akcentovati primenjenu pejzažnu arhitekturu i dizajn eksterijera, urbanu ekologiju, prikazati domaće i svetske trendove i inovacije, promovisati umetnost u javnom prostoru i pokrenuti nove inicijative koje povezuju grad sa prirodom i kreativnošću življenja.

Od 3. oktobra počinje prodaja stanova u BEOGRADU NA VODI!

Uz šestočasovni muzički program tokom oba dana vikenda, ovogodišnji festival otvoriće Katarina Jovanović, poznata operska umetnica i jedan od naših najlepših soprana Hendlovom arijom „Drvo”.

OTVORENI BEOGRADSKI INVESTICIONI DANI: Forum okupio više od 300 ulagača iz 20 zemalja! (FOTO)

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Pod krošnjama „Manježa” publiku od 10 do 19 časova očekuje još mnoga iznenađenja, programi kreirani za sve uzraste, kao i biljke na poklon.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA