Moja Kravica Čokoladno mleko i Milkšejk za đake prvake (FOTO)

Imlek obradova đake mlečnim paketićima - Predstavnici kompanije Imlek posetili su Osnovnu školu „Sveti Sava“ u Lazarevcu i mališanima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe, podelili ukusne paketiće Moja Kravica Čokoladnog mleka, kao i Moja Kravica Milkšejk sa ukusom jagode i vanile

  • 0

Povodom Svetskog školskog dana mleka, kompanija Imlek, vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda u našoj zemlji, obradovala je mlečnim paketićima 2000 đaka prvaka iz 5 gradova u Srbiji.

Foto: Promo Foto: Promo

Predstavnici kompanije Imlek posetili su Osnovnu školu „Sveti Sava“ u Lazarevcu i mališanima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe, podelili ukusne paketiće Moja Kravica Čokoladnog mleka, kao i Moja Kravica Milkšejk sa ukusom jagode i vanile.

Zahvaljujući kontinuiranoj saradnji koju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja ima sa kompanijom Imlek, donirana sredstva su pored osnovne škole u  Lazarevcu, uručena i školama iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca i Subotice, kako bi se obeležio Svetski školski dan mleka.

Foto: Promo Foto: Promo

Kompanija Imlek već tradicionalno donira paketiće sa Imlekovim proizvodima pojedincima i institucijama širom naše zemlje, pa smo tako i ovoga puta, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, želeli da iznenadimo đake prvake slatkim mlečnim paketićima i poželimo im uspešnu školsku godinu - istakla je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA